Tražite posao? Zapošljavaju KFC, Domino’s pizza, LPP Sinsay, Hotel Miramar, Manpower…

Autor: Poslovni.hr , 12. veljača 2020. u 09:11
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Sretno u pronalaženju posla!

KFC zapošljava na poziciji voditelj smjene (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebni uvjeti su sposobnost u organizaciji i vođenju ljudi te iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Posao obuhvaća sudjelovanje u operativnim zadacima restorana, upravljanje timom zaposlenika restorana tijekom smjene, osiguravanje vrhunske kvalitete proizvoda, brigu o gostima i načinu usluge. Poslodavac nudi plaćeni trening, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te bonus i nagrade. Prijavite se.

Domino’s pizza, slavni američki lanac, za svoj prvi restoran u Zagrebu traži pojačanje na poziciji menadžer poslovnice (m/ž). Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, odlična usmena i pismena komunikacija te poznavanje engleskog na minimalno B1 razini. Prijave su otvorene do 5.3. Prijavite se.

LPP Sinsay zapošljava na poziciji Regional Commercial Trainer (m/ž) za Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku. Odgovornosti su educiranje osoblja u dućanima, analiza i kontrola, itd. Očekuje se relevantno iskustvo, mobilnost i spremnost na putovanja, znanje engleskog jezika na minimalno B1 razini, vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte najkasnije do 11.3.

Batarelo Dvojković Vuchetich odvjetničko društvo zapošljava u Zagrebu na pozicijama: odvjetnički vježbenik s položenik pravosudnim ispitom (m/ž) i Business Development Manager (m/ž). Potrebno je dvogodišnje iskustvo. Rok prijave je 21.2. Provjerite detalje poslova i aplicirajte ovdje.

Hotel Miramar u Opatiji zapošljava na poziciji referent u odjelu rezervacija (m/ž). Rok prijave je 20.2. Traži se osoba sa iskustvom, odličnim poznavanjem njemačkog jezika, razvijenih komunikacijskih i prodajnih vještina. Prijavite se na linku.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenta traži Logistics and Commercial Administration Manager-a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se visoka stručna sprema, iskustvo u logističkom upravljanju najmanje dvije godine, poznavanje engleskog jezika i MS Office-a. Prednost donosi poznavanje Navision-a i talijanskog jezika. Potrebna je osoba koja ima sposobnosti vođenja, pozitivnu energiju i inspirira tim u pronalsku rješenja. Prijavite se najkasnije do 29.2.

Manpower za potrebe klijenta u Zagrebu traži voditelja odjela ljudskih potencijala (m/ž). Potrebna je visoka stručna sprema psihologije, humanističkog ili društvenog smjera, aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, minimalno dvogodišnje iskustvo rada, korištenje MS Office-a, vozačka dozvola B kategorije. Glavne odgovornosti su implementiranje strateških planova u odjelu maloprodaje s ciljem osiguranja potrebnih resursa za realizaciju ciljeva poduzeća i ostalo. Rok prijave je 19.2. Prijavite se putem linka.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava na poziciji MICE koordinator (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 29.2. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji, timski rad u stimulativnom radnom okruženju. Potrebno je najmanje dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, znanje engleskog jezika, proaktivnost u rješavanju problema i pritužbi gosta. Prijavite se ovdje.

Verba centar d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) i voditelja prevoditeljskih projekata (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 21.2. Poslodavac nudi edukaciju i mentorski pristup, mogućnost napredovanja te sustav nagrađivanja u skladu s rezultatima. Aplicirajte.

Medika d.d. zapošljava farmecutskog tehničara na poslovima telefonske prodaje (m/ž). Glavni zadaci su kontaktiranje kupaca i preuzimanje narudžbi, prodaja robe, provođenje promotivnih akcija, održavanje kontakta s korisnicima i ostalo. Uvjeti su srednjoškolska sprema u farmaceutskoj struci, godina dan radnog iskustva u ljekarni, izražene komunikacijske sposobnosti, orijentiranost timu, a prednost je iskustvo rada u bolničkoj ljekarni. Prijavite se najkasnije do 19.2.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Komentirajte prvi

New Report

Close