Tražite posao? Zapošljavaju General Electric, Pevec, Mapei, Gavrilović, METRO…

Autor: Poslovni.hr , 11. siječanj 2017. u 12:04
Foto: Reuters

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Tvrtka Hilding Anders d.o.o. ponosni je dio kompanije Hilding Anders, tržišnog lidera na više od 40 tržišta i vlasnika najuglednijih europskih i azijskih robnih marki madraca i kreveta. Traže specijalista u kontrolingu koji će biti zadužen za izradu izvještaja, analizu poslovnih rezultata te izvještaja za potrebe Uprave. Potrebna je VSS ekonomsko smjera te minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Mjesto rada je grad Prelog. Brza prijava.

General Electric traži 'Repair Technology Inžinjera'. Osoba će biti zadužena za ostvarivanje projekata i strategije kompanije kako bi se osigurao da su svi procesi na razini i odgovaraju tehičkim specifikacijama. Ako imate diplomu strojarskog fakulteta, iskustvo na sličnim poslovima te se odlično služite engleskim i njemačkim jezikom, prijavite se ovdje.

Želite li biti dio uspješne hrvatske priče? Postanite član Pevec tima koji traži Asistenta u Upravi (m/ž). Glavni zadaci su pružanje potpore Upravi i direktorima u provedbi poslovnih aktivnosti, sudjelovanje u izradi planova, analiza i poslovnih izvještaja te pružanje administrativne podrške. Ako imate diplomu ekonomije i nemate puno radnog iskustva, prijavite se ovdje.

Osnovan 1937. godine, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga, te jedan od vodećih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu. Traže 2 Regionalna stručna suradnika za područja Istre i Primorja te Slavonije. Osoba će biti zadužena za izradu tehnoloških rješenja, razradu toškovnika, podrška arhitektima i projektantima te praćenje i analiza tržišta graditeljstva. Brza prijava.

Tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta generacija obitelji Gavrilović. Upravo po tom dugom obiteljskom naslijeđu tvrtka Gavrilović jedinstvena je u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu. Traže Prodajnog predstavnika i Unapređivača prodaje s mjestom rada u gradu Zagrebu. Prodajni predstavnik će biti zadužena za ugovaranje prodaje sa novim kupcima, poznavanje prodajnog asortimana i ugovaranje što veće palete proizvoda na prodajnim mjestima. Unapređivač prodaje je zadužen za kvalitetu proizvoda iz asortimana, kontrola zaliha i praćenje rada konkurencije. Od kandidata se očekuje samostalno rješavanje problema, izrazitu komunikativnost, usmjerenost na uspjeh te predanost ciljevima tvrtke. Ako želite raditi u motivirajućem okruženju s poticajnim primanjima i službenim vozilom na raspolaganju, prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Analitičara za odnose sa kupcima. Na ovom radnom mjestu provode se dogovoreni ciljevi radi povećanja broja kupaca, povećanja i praćenje te kontrole prometa u svrhu unapređenja poslovanja. Zahtjeva se visoka stučna sprema (diploma ekonomskog fakulteta), stručno znanje iz područja marketinga te izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ako imate 3 godina iskustva u trgovini i zavidne organizacijske sposobnosti, prijavite se ovdje.

Tvrtka Softnet traži suradnika u prodaji. Glavna odgovornost djelatnika/djelatnice ovog radnog mjesta je svakodnevni rad s potencijalnim i postojećim korisnicima Internet usluga. Posao uključuje aktivnu telefonsku komunikaciju s korisnicima s ciljem pružanja informacija o Softnetovim uslugama, savjetovanje korisnika, izrada ponuda, tehničkih rješenja te prodaja komunikacijskih rješenja sa područja IP VPN, MPLS, LL, ADSL-a, VoIP-a, Voice i njihova prezentacija. Brza prijava.

Zagrebački prometni zavod traži Računovođu koji će pratiti zakonske regulative, voditi poslove financijskog knjigovodstva te obračunavati i podnositi PDV prijave i drugih davanja. Uvjeti su VŠS/VSS ekonmoskog smjera, najmanje 3 godine radnog iskustva te znanje engleskog jezika. Brza prijava.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za svog klijenta, uspješnu internacionalnu kompaniju traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciju Specijalista za bazu podataka. Osoba je odgovorna za kvalitetu i dostupnost informacija o proizvodima, blisku suradnju s odjelom nabave radi kontinuiranog poboljšanja kvalitete informacija. Uvjeti su VSS ekonomskog ili informatičkog usmjerenja te 1 godina radnog iskustva. Brza prijava.

Tvrtka Haufe-umantis AG iza Švicarske je u potrazi za 'DevOps Inžinjerom'. Neki od zadataka su programiranje i pisanje kodova za cloud infrastrukturu. Ako imate diplomu programera ili inforamtike te minimalno 3 godine radnog iskustva, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close