Tražite posao? Za radnicima vape: Falkensteiner, Pliva, Tifon i brojni drugi poslodavci

Autor: Poslovni.hr , 23. srpanj 2019. u 14:00
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Plava tvornica d.o.o., IT je agencija koja se bavi dizajnom te razvojem mobilnih i web aplikacija za domaća i strana tržišta (SAD, Australija, Engleska, Kuvajt). U uredima u Osijeku i Virovitici zapošljava više od 40 ljudi. Sav posao odrađuje timski i uz međusobnu podršku. Ako želite biti dio ovog uspješnog tima, provjerite tri natječaja koji su vam trenutno na raspolaganju: Junior Backend Developer (m/ž), Junior Frontend Developer (m/ž) i Project manager / Voditelj projekata (m/ž). Sve natječaje provjerite na linku i aplicirajte na željeni.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava mlađeg računovođu (m/ž) u Zagrebu. Ako imate završenu (najmanje) višu školu, poznajete hrvatske porezne i računovodstvene propise, kao i hrvatske i međunarodne standarde financijskog izvještavanja (HSFI i MSFI), a imate i potrebno jednogodišnje iskustvo, nemate što čekati – prijavite se na ovaj natječaj za posao.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava referenta u odjelu naplate (m/ž) u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati svakodnevno povlačenje izvoda za sve hotele, slanje izvoda računovodstvu, pripremu izvještaja o otvorenim dugovanjima menadžmentu, učestalu komunikaciju s recepcijama oko uplata kupaca, slanje izlaznih računa agencijama. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava samostalnog referenta za saldakonti kupaca/dobavljača (m/ž). Odabranog kandidata ili kandidatkinju očekuje priprema i kontrola naloga za plaćanje, provođenje i kontrola svih vrsta plaćanja, uz usklađenja s glavnom knjigom, kao i izrada izvještaja sukladno poslovnim potrebama. Ako imate SSS/VŠS ili ste sveučilišni prvostupnik, aktivno se koristite engleskim jezikom, poznajete rad na računalu (MS Office – Word, Excel, Power Point, Outlook) i imate dvogodišnje radno iskustvo – vas se traži, prijavite se.

Tifon traži novog člana tima za radno mjesto prodavača (m/ž) u Ravnoj Gori. Glavne odgovornosti bit će vam prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, kao i kontrola rokova trajanja proizvoda, briga o održavanju čistoće u prostoru poslovnice te u konačnici briga o korisničkom iskustvu. Prednost imaju kandidati s prijašnjim iskustvom na istom ili sličnom radnom mjestu. Ako ste to baš vi – prijavite se.

Pliva pridružuje svom timu u Zagrebu novog djelatnika na poziciji: stručnjak za planiranje proizvodnje (m/ž). Na ovom radnom mjestu bit ćete odgovorni za osiguravanje pravovremene raspoloživosti proizvoda prema potrebama tržišta, za izradu kvalitetnih planova proizvodnje, za osiguravanje dostupnosti resursa potrebnih za izvršenje plana proizvodnje te za suradnju s kolegama iz svih odjela uključenih u proizvodnju gotovih oblika lijekova. Ako ste u navedenom radnom mjestu prepoznali izazov za svoju karijeru, provjerite uvjete koje trebate zadovoljiti i prijavite se.

Whirlpool, jedan od vodećih proizvođača pećnica, napa, perilica rublja, hladnjaka i sličnih uređaja, trenutno zapošljava na dvije pozicije u Zagrebu. Traženi su djelatnici: Trade Marketing Manager (m/ž) i Warehouse specialist Adriatics (m/ž). Prijavite se na željeni natječaj putem linka.

Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) u Zagrebu. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom, putem 'brze prijave'.

Grawe, tvrtka je iz koje izvire uvažavanje potreba klijenata i partnerska razina pouzdanosti u zaštiti njihovih vrijednosti. Ako želite imati važnu ulogu u nastavku razvoja ovog uspješnog tima i organizacije, svakako se prijavite na natječaj za voditelja ljudskih potencijala (m/ž) ili za predstavnika prodaje (m/ž) u Zagrebu. Provjerite oba natječaja na linku i pravovremno se prijavite.

BHS Corrugated strojevi d.o.o. traži angažirane i kompetentne mlade stručnjake za poziciju: specijalist za puštanje strojeva u pogon (m/ž). Vaši zadaci uključivat će instalacije i puštanje strojeva u pogon, tehničku podršku kupcima, aktivnosti kod kupaca po cijelom svijetu te odgovorne i samostalne poslove. Vaše stručne i osobne kompetencije uključuju završen stupanj prvostupnika ili magistra elektrotehnike, a ključno je i iskustvo iz: SIEMENS PLC Controls. Preostale uvjete provjerite na linku i na vrijeme izvršite prijavu.

Sretno u pronalaženju posla!

Komentirajte prvi

New Report

Close