Tražite posao? Provjerite ponudu nekih od tvrtki koje traže radnike

Autor: Poslovni.hr , 10. prosinac 2019. u 15:32
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Solaris d.d. – Amadria Park traži nove radne snage u Šibeniku: grafički dizajner (m/ž), pripravnik u turizmu i hotelijerstvu (m/ž) i tehnički direktor (m/ž). Prijave zaprimaju najkasnije do 20.12. Poslodavac nudi napredovanje i osobni rast, kontinuiranu edukaciju i uvođenje u posao te suradnju s kolegama iz odjela. Doznajte više o željenom poslu i ostvarite svoju prijavu čim prije putem linka.

Seb Group zapošljava na poziciji voditelj trgovine/ poslovođa (m/ž) i prodavač/ trgovac za radu u Designer Outlet Croatia, Sesvete. Rok prijave je 20.12. Potrebno je radno iskustvo od minimalno pet godina u prodaji, razvijene prodajne i komunikacijske vještine, pozitivan stav i odgovornost, spremnost na timski rad, znanje engleskog jezika te poznavanje rada na računalu. Za posao prodavača/ice traži se više izvršitelja. Prijavite se putem linka.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju na poziciji referent prodaje (m/ž) u Zagrebu. Posao se sastoji od redovitog obilaska kupaca, rada na unapređenju i povećanju prodaje, sklapanje ugovora s kupcima sukladno politici tvrtke. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Prijave zaprimaju najkasnije do 19.12., stoga požurite ostvariti svoju ovdje.

Pliva traži tehnologa u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije, kemije, kemijskog inženjerstva, prehrambenog inženjerstva, biotehnologije ili računarstva te odlično znanje MS Office alata i engleskog jezika. Prednost je iskustvo rada u DPP okruženju i farmaceutskoj industriji te iskustvo rada s informacijskim sustavima za izvođenje proizvodnje i/ili iskustvo u programiranju. Rok prijave je 20.12. Aplicirajte.

TÜV Croatia d.o.o. u potrazi je za auditorom u certifikaciji sustava (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod, odnosno cijela Hrvatska. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničke struke, minimalno petogodišnje iskustvo, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a završen IRCA tečaj za Lead auditora za ISO 9001 je prednost. Od osobe se traži spremnost na putovanja i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rok prijave je 27.12. Prijavite se.

Tiskara Dvornik d.o.o. traži nove radne snage u Splitu na pozicijama: instruktor/ obučitelj mladih djelatnika za offset i roto tisak (m/ž), majstor u doradi (m/ž), voditelj grafičke dorade (m/ž), roto strojar (m/ž), ofsetni strojar (m/ž), operator/ majstor za poslove i strojeve za digitalni tisak (m/ž) i ostalo. Prijave su otvorene do 17.12. Pogledajte ostalu trenutnu ponudu poslova ovog poslodavca i doznajte što je potrebno od kvalifikacija za vaš željeni posao. Aplicirajte.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji agent u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno pet mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog i minimalno jednog dodatnog stranog jezika, poželjno je poznavanje ticketing sustava i razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Poslodavac nudi fiksnu plaću 5.000 kuna neto i razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta. Prijavite se putem linka.

Digitalni klik d.o.o. u potrazi je za: software QA engineer (m/ž) i mid/senior .NET developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad u modetnoj i novoj okolini s najmodernijim platformama i alatima, profesionalni i osobni razvoj, sudjelovanje u razvoju produkata vodeće njemačke kompanije i još mnogo toga. Provjerite detalje posla za koji se prijavljujete i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Deltron d.o.o. traži pojačanje na poziciji specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijaviti se možete najkasnije s 22.12. Potrebno je obrazovanje ekonomskog, grafičkog ili informatičkog smjera, radno iskustvo, visoka razina pismenosti i vještine kreativnog pisanja, poznavanje rada s aplikacijama InDesign, Photoshop, Illustrator te općenito PDF – procesa na Mac OS ili PC platformi i drugo. Novozaposlena osoba dobiva na korištenje prijenosno računalo i mobitel. Prijavite se čim prije.

Wasi d.o.o. zapošljava u Zagrebu na poziciji referent nabave (m/ž). Prijavite se najkasnije do 19.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, iskustvo na poslovima uvoza i izvoza, znanje engleskog jezika, izvrsno poznavanje uredskih programa i visoko razvijene komunikacijske i pregovaračke sposobnosti. Očekuje se visoka razina odgovornosi i organiziranosti, usmjerenost na kvalitetu i ispunjenje ciljeva, samostalnost i proaktivnost, brzinu i točnost u radu, razvijen timski duh. Aplicirajte.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Komentirajte prvi

New Report

Close