Tražite posao? Ovaj poslodavac nudi godišnje bonuse, službeno vozilo, mobitel i laptop

Autor: Poslovni.hr , 18. prosinac 2019. u 13:28
Foto: Getty Images

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

FINA je u potrazi za novim radnim snagama: djelatnik poslovnice – referent (m/ž) u Svetom Ivanu Zelini i Karlovcu. Posao uključuje obavljanje uplata, isplata, razmjene i svih drugih poslova propisanih uputom o radu s gotovim novcem te provođenje operativnih postupaka reguliranih propisima o sprečavanju pranja novca i ostalo. Očekuje se ekonomsko ili pravno obrazovanje, minimalno šest do osam mjeseci radnog iskustva, poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske vještine, usmjerenost na klijente. Prednost donosi pasivno znanje engleskog jezika, iskustvo rada s klijentima i poznavanje zakonodavstva iz područja ovrha. Svi zainteresirani, aplicirajte ovdje.

Plodine traže pomoćnika (m/ž) direktora ekspanzije. Mjesto rada je Rijeka. Poslodavac nudi vrlo stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, dinamičan posao i raznolikost radnih zadatka, mogućnost stalnog zaposlenja. Potrebna je visoka stručna sprema građevinskog smjera. Ukoliko ste osoba koja voli pregovarati i može efikasno komunicirati, odgovorni prema poslu, orijentirani prema postizanju postavljenih ciljeva, spremni ste na česta putovanja, imate izvrsno znanje rada na računalu, znate najmanje jedan strani jezik i aktivno vozite, prijavite se najkasnije do 27.12. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se putem linka.

Welmax zapošljava Team Leadera Call Centra (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.12. Posao obuhvaća primanje telefonskih poziva i pozivanje te koordinaciju s upravom, kreiranje dopisa i dokumenata po uputama, potpuno pravopisno i u zadanom roku, rukovanje korespondencijom, e – mailom i telefonskim pozicima, vođenje izvještaja i slično. Potrebno je: poznavanje administrativnog posla, proaktivnost i energičnost, ljubaznost, voditeljske sposobnosti, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i minimalno trogodišnje iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte.

Auto Benussi zapošljava na poziciji specijalist za obračun plaće i kadrovsku administraciju (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 31.12. Glavni zadaci su priprema podataka potrebnih za obračun plaće, točan i pravovremeni obračun plaća zaposlenika, obračun poreza i doprinosa, obračun bolovanja i refundacija i ostalo. Poslodavac nudi mogućnost edukacije i profesionalnog usavršavanja, dinamično radno okruženje i stimulativna primanja. Potrebno je obrazovanje ekonomskog smjera, višegodišnje radno iskustvo u obračunu plaća, pouzdanost, odgovornost i samostalnost u radu, poznavanje MS Office-a, vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta traži Operations/ HR Manager za rad u Zagrebu. Od kandidata se očekuje fakultetsko obrazovanje, dobro razumijevanje poslovnih procesa u medicinskoj i farmaceutskoj industriji, visoka razina organizacijskih vještina, orijentiranost na ljude, razumijevanje principa ljudskih potencijala i minimalno četverogodišnje iskustvo. Poslodavac nudi godišnje bonuse prema ostvarenom radu, službeno vozilo, mobilni uređaj i prijenosno računalo. Provjerite detalje natječaja i ostvarite prijavu putem linka.

Arriva zapošljava na pozicijama: organizator prijevoza (m/ž) na Autobusnom kolodvoru u Poreču, stručni suradnik Internet poslovanja (m/ž) u Rijeci, komercijalist u turističkoj agenciji (m/ž) u Zagrebu, organizator prijevoza (m/ž) u Rijeci i komercijalist (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 26.12. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika i relevantno radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao.

TÜV Croatia d.o.o. u potrazi je za auditorom u certifikaciji sustava (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod, odnosno cijela Hrvatska. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničke struke, minimalno petogodišnje iskustvo, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a završen IRCA tečaj za Lead auditora za ISO 9001 je prednost. Od osobe se traži spremnost na putovanja i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rok prijave je 27.12. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Junior Sales assistant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se više ili visoko obrazovanje u području hotelijerstva ili hotelskog menadžmenta, minimalno jednogodišnje do dvogodišnje radno iskustvo u hotelskoj prodaji, napredno korištenje excel i power point programa, izvrsno znanje engleskog jezika. Znanje njemačkog ili ruskog jezika donosi prednost. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Prijave su otvorene do 13.1.2020. Prijavite se putem linka.

Pepco traži blagajnika/ prodavača (m/ž) i voditelja trgovine (m/ž) za rad u Sinju. Aplicirati možete najkasnije s 31.12. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, znanje rada na računalu i volja za rad s ljudima. Aplicirajte.

Hotel President Solin zapošljava na pozicijama voditelj wellnes centra i spa centra (m/ž) te voditelj recepcije (m/ž). Rok prijave je 23.12. Za poslove je potrebno minimalno petogodišnje iskustvo na istim poslovima te je poželjno radno iskustvo u hotelima visoke kategorije. Potrebno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office-a, sposobnost upravljanja, dijeljenja znanja, donošenja odluka. Proaktivnost, organiziranost, orijentiranost i komunikativnost poželjne su osobine. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte.

Komentirajte prvi

New Report

Close