Traži se novi šef Kontrole zračne plovidbe

Autor: Marija Brnić , 10. siječanj 2018. u 14:00
Prihod im je u 2016. godini premašio 757 milijuna kn/ Boris Ščitar/VL/PIXSELL

Do 20. siječnja otvoren natječaj, jedan od uvjeta je desetogodišnje iskustvo.

Ministarstvo državne imovine do 20. siječnja drži otvoren natječaj za mjesto direktora Hrvatske kontrole zračne plovidbe.

Na toj poziciji u tvrtki koja je na listi poduzeća od strateškog i posebnog interesa države, polovicom rujna Vlada je privremeno, na šest mjeseci, imenovala Vladu Bagarića, nakon što je opozvan dotadašnji direktor Dragan Bilać.

Bagarić, koji je umirovljeni brigadni general i bivši zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, tvrtku će voditi do izbora novog direktora, koji bi Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe trebao upravljati sljedećih pet godina. 

U razmatranje će se uzimati ponude kandidata sa završenim studijem ekonomije, prava, prometa ili tehnološke struke. Uvjet je i desetgodišnje radno iskustvo koje potencijalni kandidati trebaju imati na poslovima za koje je potreban traženi stupanj obrazovanosti, a od čega pet godina na rukovodećim pozicijama, te s iskustvom u organizaciji rada i vođenja poslovanja.

Ova državna tvrtka zapošljava oko 700 radnika, a prema posljednjim službenim podacima za 2016. od preleta  aviona kroz hrvatski zračni prostor ostvaruje godišnji prihod na razini od 757 milijuna kuna. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Imam info da je već sve riješeno tako da se ne trudite.

New Report

Close