Tragedija na maturalnom putovanju: Učenik iz Poreča poginuo u Pragu

Autor: Poslovni.hr , 01. travanj 2023. u 16:19
FOTO: PIXABAY

“Izvršen je policijski uviđaj, a što se točno dogodilo i mi ćemo znati nakon službenog izvješća”, rekao je ravnatelj Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote”

Maturant srednje škole iz Poreča poginuo je na maturalnom putovanju u Pragu. “Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je stradao na maturalnom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu govoriti jer još uvijek čekamo izvješće od strane tamošnje policije”, rekao je ravnatelj Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote” za 24sata.

“Izvršen je policijski uviđaj, a što se točno dogodilo i mi ćemo znati nakon službenog izvješća. Kao ravnatelj škole osjećam se užasno loše. Nisam bio prisutan odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublju sućut roditeljima i cijeloj obitelji u ime cijele škole i svoje ime. Jako sam pod stresom i razumijte me, ne mogu više od šoka govoriti”, naveo je i dodao kako se sve dogodilo oko ponoći u petak na subotu.

“Na maturalnu putovanje otišlo je 87 učenika, maturanata iz tri i pol razreda, te četiri profesora. Otišli su na maturalno putovanje u četvrtak, a trebali su ostati do nedjelje, no zbog cijele situacije koja je sve duboko potresla, već su u subotu krenuli prema kući”, zaključio je ravnatelj.

Komentirajte prvi

New Report

Close