Toni Milun o tome kako ‘naštimati’ financije

Autor: Poslovni.hr , 22. srpanj 2023. u 08:41
PD

Toni Milun, najpoznatiji hrvatski financijski vloger i omiljeni profesor matematike, nastavlja svoju misiju financijskog opismenjavanja. Nakon prošlogodišnje rasprodane zagrebačke konferencije, ove se godine odlučio na organizaciju dvodnevnog događaja, i to u četiri najveća hrvatska grada.

Što je obilježilo njegove poduzetničke početke, koje je financijske pogreške napravio te što je iz njih naučio Toni Milun će otkriti u posebnim predavanjima i radionicama na Konferenciji financijske pismenosti – Toni Milun 2.0. Konferencija će biti održana u četiri grada – Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci tijekom rujna. Milun će na njima publici pokazati koje su njemu bitne računice kada je riječ o poslovnim financijama, ulasku u rizične projekte ili upravljanju novcem tvrtke te koje računice moraju ‘štimati’ kad je riječ o vođenju osobnog budžeta, planiranju mirovine, štednji ili zaduživanju kroz kredite.

Vodit će i posebne 1 na 1 intervjue u kojima će uz pomoć stručnjaka diljem Hrvatske otkrivati korisne informacije iz domene osobnih i poslovnih financija.

Iznimno me veseli da ćemo kroz cijeli rujan financijsku pismenost kao temu donijeti u svaki dom lijepe naše”, ističe Toni Milun.

Na konferenciji u Zagrebu najnovije ekonomske trendove analizirat će Vuk Vuković koji će pričati o prilikama koje ne smijemo propustiti kako bismo uspješno vodili poslovanje. Građanima će pomoći i da bolje razumiju ekonomske prognoze za naredno desetljeće kako bi pametnije upravljali osobnim financijama.

Zagrebačke će poduzetnike razveseliti i dolazak Selme Prodanović koja će kao potpredsjednica Europske mreže poslovnih anđela, s publikom podijeliti važne informacije o tome gdje i kako pronaći novac za pokretanje vlastitog posla. Mladi poduzetnik i osnivač startupa teorem.co Marko Vučić, u Zagrebu, Rijeci i Splitu također će podijeliti svoja iskustva i veliko znanje o investicijama private equity i venture capital fondova.

Dugogodišnja menadžerica Snježana Bahtijari, danas tražena mentorica poduzetnicima, skupa će s Jasminkom Rojko, financijskom i ESG konzultanticom ponuditi posebnu poslasticu. Kroz interaktivna predavanja u svakom će gradu publici prenijeti praktične savjete za nužne promjene vezane uz pripremu kompanija za uvođenje i iskorištavanje svih dostupnih benefita održivog razvoja, posebice financiranja projekata, što bez implementacije europske regulative održivog razvoja uskoro neće biti moguće.

Publika će naučiti sve o svojim potrošačkim pravima u odnosima s bankama, kako dobiti povoljniji kredit, o čemu voditi računa kod bilo kakvog oblika zaduživanja ili pak kako povećati kreditnu sposobnost, a bavit ćemo se i važnom temom rasta cijena i kupovine nekretnina.

Na konferenciju u Osijek dolazi poznati autor brojne korisne poduzetničke literature, Alan Žepec.

Ovo je samo dio bogatog sadržaja ovogodišnje Konferencije financijske pismenosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close