Todorić: Ovo je pobjeda svih koji se bore protiv korupcije u Republici Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2018. u 12:25
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Visoki sud u Londonu u četvrtak je prihvatio zahtjev odvjetnika Ivice Todorića Jamesa Hinesa za odgodom ročišta za 28 dana.

Visoki sud u Londonu u četvrtak je prihvatio zahtjev odvjetnika Ivice Todorića Jamesa Hinesa za odgodom ročišta za 28 dana. Iduće će se ročište održati 15. listopada. Nakon ročišta javnosti se obratio Ivica Todorić, piše N1.

"Zahvalio bi se sudu u Engleskoj na donašanju pravedne odluke. Dobili smo vremena da bi se mogli dobro pripremiti i doći do istine za koju se borimo. Ovo nisu moje pobjede nego svih onih koji se bore protiv korupcije Hrvatskoj. I njima čestitam da razotkrijemo sve ono što u Hrvatskoj i regiji ne vrijedi", kazao je Todorić nakon što je dobio odgodu od 28 dana na sudu.

Komentari (14)
Pogledajte sve


Todorić na slobodi može puno više detalja pustiti u javnost, nego Todorić u Remetincu. Isplivat će svašta.

….i trest će se brda 7 do 10 dana! Ne bu se ni miš rodil…. Nakon mUljanika malo Pettokemije pa red Ine, a raja bleji….

Oteli coviku ono ta je stvara 40 godina svojom krvlju. Gospodine Ivica spasitelju nas doce ovo sve na naplatu. Znate kako kaze nas narod oteto prokleto.


Najveci borac protiv korupcije u Rvata.Ovo mu Udbašija namišta.Ne dajte se gospodine Todoriću.Vi ste naše svjetlo na kraju tunela.

Zato je ekipica koja je nacionalizirala Agrokor tvrtku od sistemskog značaja za RH predala strancima temeljem nezakonitih jamstava za koje je i sam povjerenik potvrdio da su nevaljala tvoji heroji.

Todorić na slobodi može puno više detalja pustiti u javnost, nego Todorić u Remetincu. Isplivat će svašta.

New Report

Close