Todorić: ‘Neće dugo potrajati, a iznosi su nevjerojatni. Dobit ćemo milijarde i milijarde eura’

Autor: Poslovni.hr , 03. studeni 2023. u 08:00
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Todorić smatra da je na čelu “zločina počinjenog nad Agrokorom” bio premijer

Centar za rješavanje investicijskih sporova u Washingtonu (ICSID) u srijedu je prihvatio tužbu Ivice Todorića protiv Republike Hrvatske oko preuzimanja Agrokora. Vlada je najavila kako će proces biti dugotrajan i u konačnici od njega neće biti ništa, no Todorić se s njima ne slaže.

“To neće dugo potrajati, a iznosi su nevjerojatni. Milijarde i milijarde eura su u pitanju koje ćemo sigurno dobiti” pohvalio se na Dnevniku Nove TV. Otkrio je kako cijeli slučaj financiraju fondovi koji “idu u rizik” vjerujući da će dobiti slučaj. Kaže da u Hrvatskoj zbog “snažne političke blokade” nije mogao pronaći pravdu, pa je odlučio pokušati u inozemstvu.

Todorić smatra da je na čelu “zločina počinjenog nad Agrokorom” bio premijer. “Plenković ne spava, ja vas uvjeravam. Njega ne zanima istina. Njega interesira samo da ostane na čelu vlasti, da može nastaviti skrivati tu istinu” izjavio je, naglasivši kako on zna što se događalo, te da je to “velika sramota države”.

Osim toga, najavio je i osnivanje stranke koja bi trebala biti predstavljena tri mjeseca prije izbora. Nisu mu u planu koalicije, odlučio je da će ime ostati iznenađenje, a predviđa si – pobjedu.

Komentirajte prvi

New Report

Close