Tisak na više od 50 lokacija u Hrvatskoj nudi novu, inovativnu uslugu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. travanj 2016. u 11:56
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Paketomati se nalaze su svim većim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Šibenik, Zadar, Karlovac i drugi.

Tisak na više od 50 lokacija u Hrvatskoj nudi novu, inovativnu logističku uslugu – Paketomat, u što je uložio 10 milijuna kuna, izvijestili su u četvrtak iz tog maloprodajnog lanca kioska iz sastava Agrokora.

"Ukupna vrijednost investicije Tiska u ovaj projekt iznosi 10 milijuna kuna. Usluga Paketomata dodatno je unaprijeđena suradnjom s novim online mallom Abrakadabra kao strateškim partnerom, u kojem kupci vrhunskih domaćih i svjetskih brendova imaju i mogućnost odabira inovativne, jednostavne i povoljne usluge dostave putem Paketomata u bilo koje doba dana", izjavio je predsjednik Uprave Tiska Hrvoje Kraljević.

Paketomat služi kao mjesto dostave kod kupnje putem interneta, no i kao klasično mjesto s kojeg se šalju i zaprimaju paketi. Paketomati se nalaze su svim većim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Šibenik, Zadar, Karlovac i drugi.

Slanje i preuzimanje paketa moguće je u svega 7 sekundi – korisnik dobije SMS poruku ili e-mail s jedinstvenim PIN i QR kodom za otvaranje pretinca te u bilo koje vrijeme preuzima pošiljku skenirajući QR kod ili unoseći PIN kod na ekranu Paketomata.

Slanje pošiljke putem Paketomata također je jednostavno, online rezervacijom i uplatom na stranici www.paketomat.hr, nakon čega putem sms i/ili e-mail obavijesti stiže potreban kod za otvaranje pripadajućeg sandučića na Paketomatu.

Cijena za slanje paketa je 15 kuna, što je jedna od najjeftinijih opcija dostave paketa, navodi se u priopćenju.

"Tisak je u 2015. znatno ulagao u informatizaciju i unaprjeđenje tehničkih i idejnih rješenja koja su uporište usluge Tisak paket. Uvedeno je obavještavanje putem SMS poruka, unaprijeđen je sustav track&trace za praćenja paketa, a pokrenuta je i nova web-stranica Tisak paket, putem koje korisnici mogu još jednostavnije i brže kreirati svoje narudžbe," istaknuo je direktor sektora kurirskih usluga u Tisku Darko Gašpar.

Kompanija Tisak vodeći je nacionalni distributer tiskovina i duhanskih proizvoda i vodeći maloprodajni lanac kioska s gotovo 1.200 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Do sada je uspješno uveo više financijskih usluga na kioske (plaćanje računa, usluge mjenjačnice, Moneygram i druge), a u 2015. dodatno je investirano 25 milijuna kuna u povećanje sigurnosti provođenja financijskih transakcija na prodajnim mjestima, čime je stvoren preduvjet za daljnji rast i razvoj ovog segmenta poslovanja.

U protekloj je godini uloženo i 10 milijuna kuna u modernizaciju više od 60 Tiskovih prodajnih mjesta, navodi se u priopćenju.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Znači naručim iz dućana iza ugla i moram u drugi dio grada po paket. Ja sam mislio da oni meni za to plate 15 Kn, to bi još bilo ok.

Evo planiram naručiti perilicu ali..kako je misle ugurati u sandučić a da je ne oštete.

Predlažem još inovativniju uslugu. Kupac ode na jedan kraj grada i otvori sandučić u kojem je ključ od sandučića na drugom dijelu grada. Em je zdravo puno hodati em se potiče ekonomija jer plaćaš tramvaj kada ganjaš paket po gradu.

Kada se umoriš ili zasitiš ove igre, uvijek možeš skočiti do dućana iza ugla i kupiti uživo.

Svaka čast, 15kn! Paketomat! Još da ubace plaćanje pouzećem, to bili bilo prava stvar!

Kompanija Tisak vodeći je nacionalni distributer tiskovina i duhanskih proizvoda

I oni se jos hvale s ovim.

Za ne povjerovati.

New Report

Close