Thompson prodaje luksuzni penthouse od 400 kvadrata za 15 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 02. listopad 2016. u 09:51
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Luksuzni stan u zagrebačkoj Radničkoj ulici pjevač je kupio 2009. Platio ga je 9,800.000 kuna.

Penthouse Marka Perkovića Thompsona (49) ponovno je oglašen za prodaju. Pjevač za dvoetažni stan od 683.24 kvadrata traži 14.967.900 kuna. Oko 400 kvadrata iznosi površina stana, a ostalo su terasa i garaža. – Nemam pojma o ponovnom oglašavanju stana. Ne brinem se o njegovim privatnim nego profesionalnim stvarima. Ja sam mu menadžer, što znači da se brinem o njegovoj karijeri – rekao je Thompsonov menadžer Zdravko Barišić.

Luksuzni stan u zagrebačkoj Radničkoj ulici pjevač je kupio 2009. Platio ga je 9,800.000 kuna. Opteretio ga je hipotekom koja je s kamatama 11,700.000 kuna. Pjevač je dosta uložio u stan i zato ga prodaje za višu cijenu od one za koju ga je kupio, piše 24sata.

Prvi put ga je pokušao prodati 2011., za istu cijenu koju traži i danas. Iako ne živi u njemu, pjevač i dalje ulaže u stan. Bez obzira na to hoće li ga uspjeti prodati, stalno ulaže u njegovo uređenje. Tako je nakon prvog oglašavanja preuredio balkon i terasu, koja se proteže cijelom dužinom zgrade. Tad je rekao da mu se ne žuri s prodajom pa može čekati kupca koji je spreman izdvojiti pozamašan iznos. Thompsonov penthouse nalazi se na osmom i devetom katu i ima izravan lift u stan. U cijenu su uključena i četiri garažna mjesta. Na donjoj etaži su kuhinja, pet spavaćih soba, četiri kupaonice, terasa i dnevni boravak. Thompson ga je uredio tako da su na policima u dnevnom boravku skulputure svetaca i raspelo, a na zidu dominira ilustracija velikog mača koji je predstavio Thompson na posljednjoj turneji “Bilo jednom u Hrvatskoj”. U spavaćoj sobi također su istaknute slike Gospe. Stan ima dvije telefonske linije, brojila za plin, grijanje i vodu.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close