Teva proširuje Centar financijskih aktivnosti Zagreb

Autor: Marija Crnjak , 12. prosinac 2016. u 22:01
Predsjednik uprave Plive Mihael Furjan/Petar Glebov/PIXSELL

U proteklim mjesecima pokazalo se da ovaj Centar pruža visokokvalitetnu potporu i profesionalno vođenje međunarodnih projekata, kažu u Tevi.

Teva proširuje poslovanje Centra financijskih aktivnosti Zagreb (Finance Shared Services Center SSC), koji će od sad podržavati transakcije za sve europske zemlje, objavila je u ponedjeljak kompanija. Konsolidacija svih aktivnosti financijskih operacija u Europi u jedinstveni centar u Zagrebu uslijedila je nešto više od dvije godine nakon otvaranja SSC-a.

Centar je od otvaranja 2014. radio financije Tevinih lokacija u nizu europskih zemalja, Njemačka, Švicarska, Mađarska, Poljska, Slovenija te Češka, a ubrzo će poslovanje obuhvatiti i druge zemlje kao što su Španjolska, Italija, Velika Britanija, Francuska te Nizozemska.  "U proteklim mjesecima pokazalo se da ovaj Centar pruža visokokvalitetnu potporu i profesionalno vođenje međunarodnih projekata, što je ključno za financijske operacije, potvrđujući tako početnu viziju o postizanju vrhunskih rezultata", komentirao je Dheeraj Nagpal, viši direktor za financijske operacije. Za dovršetak procesa proširenja poslovanja trebat će oko šest mjeseci, a u međuvremenu kreće zapošljavanje oko 30-tak djelatnika.

 

30 novih

radnih mjesta otvara se u SSC-u, važni jezici, financije i motiviranost

U Tevi ističu da će im ovo okrupnjavanje omogućiti standardizaciju europskih operacija te nastavak transformacije financijskih procesa stvaranjem grupe koja će pružati potporu Tevinim kompanijama u Europi. "Drago mi je da je Teva ponovno prepoznala Hrvatsku kao zemlju s motiviranim i stručnim zaposlenicima i da su dosadašnja iskustva pozitivna. Novi stručnjaci koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom financijskom poslovanju diljem Europe uz veliku odgovornost imat će i izvrsnu priliku za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima", istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Plive koja je u Tevinu vlasništvu.

Komentirajte prvi

New Report

Close