Nakon velikog zamaha u zoni vinogradarstva i vinarstva kao i proizvodnje maslinovih ulja s kojima je “pokoren svijet” dolazi vrijeme u kojem će slične iskorake činiti i istarski proizvođači suhomesnatih proizvoda. Da se to istina već neko vrijem nazrijeti i na prigodnim festivalima u Tinjanu te Svetom Petru u Šumi, dok nova potvrda stiže upravo iz Histrisa, tvrtke čija je uprava u Poreču, proizvodni pogoni u Svetom Petru – mjestu koje se iskazuje kao središte mesoprerađivačke industrije Istre.
Tvrtka koja je već prešla brojku od 50 zaposlenika, na tržište ovih dana izlazi s dva proizvoda koji nose apsolutni pečat Istre, njezine tradicije pretvorene, uz pomoć kreativnih tehnolga u apsolutno moderne proizvode velikog tržišnog potencijala, piše Novi list.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Treba znati prioritete u životu, te vlastite mogućnosti .
Nije kritika..
🤓
Uključite se u raspravu