Svjetski popularan lanac brze hrane otvara restoran u samom centru Zagreba

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2019. u 13:46
Foto: press

Novim dizajnom restorana željeli smo potaknuti goste da vrijeme u restoranu provedu ugodnije, rekao je Vladimir Hanula.

Subway®, najveći lanac restorana u svijetu, u Zagrebu otvara svoj drugi restoran, i to u najužem centru grada: u Petrićevom prolazu, ispod najpoznatijeg nebodera u gradu – Iličkog nebodera na Trgu bana Jelačića.

Novim restoranom u Petrićevom prolazu, Subway® u Hrvatsku premijerno donosi i nov dizajn restorana Fresh Forward, koji će gostima pružiti nove mogućnosti izbora – od načina kako naručiti i preuzeti hranu, do potpunog užitka u obroku. Zahvaljujući iskušanom poslovnom modelu, franšiza Subway® je izvrsna poslovna priliku i za poduzetnike – primatelje franšize.

Fresh Forward: Prostor u kojem se gosti osjećaju odlično

„Novim dizajnom restorana željeli smo potaknuti goste da vrijeme u restoranu provedu ugodnije. Restoran je u svježim tonovima, što ide ukorak s našim proizvodima – svježe pripravljenim sendvičima, salatama i wrapovima. Željeli smo postići da dizajn naglašava ponudu restorana. Ponosni smo što se naš novi restoran i svi naši proizvodi savršeno uklapaju u preferencije naših gostiju,“ kaže Vladimir Hanula, franšizni partner Subwaya u Hrvatskoj.

Subway® nudi i poslovne mogućnosti

Franšizni sustav Subway® nudi brojne mogućnosti, jer je utemeljen na sustavu koji postoji već gotovo 55 godina. Prokušani postupci primateljima franšize olakšavaju svaki korak u vođenju restorana. Sustav je jednostavan i lako upravljiv, nudi fleksibilne mogućnosti odabira lokacije i nije tehnički kompliciran, što znači da se može implementirati uz doista umjerena ulaganja. „Naš prvi Fresh Forward restoran je primjer kako se dalje želimo razvijati na hrvatskom tržištu te će svi novi restorani biti otvoreni u ovom dizajnu. Velik potencijal vidimo i dalje u Zagrebu, ali i u drugim hrvatskim gradovima – Splitu, Rijeci, Osijeku, Šibeniku, Zadru, ali i na odmorištima uz autoceste,“ rekao je Martin Princ, Country Director za Središnju i Istočnu Europu.

Subway® u Zagrebu već ima jedan restoran u Arena Centru, a otvaranjem novog restorana u samom centru grada želi se dodatno približiti svojim gostima.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Prvo su sendviči koštali ko da su od zlata a sad ko da su puni dijamanata

zar nisu ovi već nekoliko puta dolazili i odlazili?

daj majke ti kad su došli prvi puta sendviči su koštali kao da su od zlata

New Report

Close