Svjetske prakse žele uvesti na naše tržište i obrazovanje

Autor: dario.knezevic , 10. veljača 2021. u 22:00
Emil Tedeschi, čelnik Atlantica/MILAN ŠABIĆ/PIXSELL

Tanya Golesic, Davor Lukšić i Emil Tedeschi neki su od stručnjaka uz čiju pomoć ZŠEM želi uvesti svjetske prakse na hrvatsko tržište i obrazovni sustav.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM), najstarija privatna poslovna škola u Hrvatskoj, osnovala je Programski savjet u kojem je okupila 18 uspješnih lidera, menadžera i poduzetnika hrvatskog i svjetskog biznisa iz različitih sektora – financijske industrije, ICT-a, turizma, FMCG-a, auto i modne industrije s međunarodnim iskustvom – koji će doprinijeti kreiranju vrhunskih studijskih programa.

Tanya Golesic, Davor Lukšić i Emil Tedeschi neki su od stručnjaka uz čiju pomoć ZŠEM želi uvesti svjetske prakse na hrvatsko tržište i obrazovni sustav.

Dekan ZŠEM-a Mato Njavro, koji je na ovu poziciju došao početkom godine, istaknuo je da će podrška i razmjena znanja stručnjaka pomoći ZŠEM-ovim studentima da budu još konkurentniji na tržištu rada te da je formiranje Programskog savjeta nastavak poslovanja i razvoja u skladu s najboljim praksama vodećih svjetskih sveučilišta i poslovnih škola.

“Naše kompanije se danas ovdje u Hrvatskoj i na drugim tržištima nadmeću s globalnom konkurencijom. Zato i obrazovne institucije moraju biti međunarodno relevantne i konkurentne.

ZŠEM ima akreditaciju kakvu posjeduje samo 5% najboljih sveučilišta i poslovnih škola u svijetu. Osnivanje Savjeta jedan je od koraka kojima želimo osigurati još snažniju međunarodnu poziciju ZŠEM-a”, poručio je on.

Komentirajte prvi

New Report

Close