Svjedok pljačke bankomata: Upali su u klopku, vozio je policajca na haubi, pucalo se…

Autor: Poslovni.hr , 04. srpanj 2022. u 10:21
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija

Načelnik Općine Mihovljan, Zlatko Bartolić, ogorčen je ovim događajem, ističući kako je to već četvrti puta da je u Mihovljanu raznesen bankomat.

Stanovnike centra Mihovljana, malog i mirnog mjesta u Hrvatskom zagorju, noćas oko 3:20 sati probudila je strašna eksplozija u kojoj je raznesen bankomat Zagrebačke banke.

Policijska uprava krapinsko – zagorska jutros je potvrdila tek da se dogodila eksplozija bankomata, da je jedna osoba uhićena te da je očevid u tijeku.

No, iako policija zbog kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku za sada ne želi otkrivati ostale detalje, portal Zagorje doznaje kako je bankomat raznijela organizirana banda za koju je policija pripremila zasjedu.

“Navodno su, nakon što su raznijeli bankomat, upali u policijsku zasjedu. Počela je pucnjava, a jedan od pljačkaša autom je naletio na policajca i vozio ga na haubi nekih stotinjak metara. Onda je ipak stao i on je navodno uhićen, a za ostalima se još traga. Ne znamo koliko ih je bilo. Možda samo dvojica, ili više njih. Ali nije bio samo jedan”, ispričao je jedan od mještana koji je želio ostati anoniman.

Načelnik Općine Mihovljan, Zlatko Bartolić, ogorčen je ovim događajem, ističući kako je to već četvrti puta da je u Mihovljanu raznesen bankomat.

Komentirajte prvi

New Report

Close