Švicarski Infront kupio hrvatsku utrku poslovnjaka B2B run

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 12. travanj 2018. u 14:04
Predstavnici Vetturellija s kolegama iz Švicarske/Luka Stanzl/PIXSELL

I ove godine u četiri naša grada.

Dijana i Viktor Vetturelli iz tvrtke Vetturelli s jednom od vodećih europskih tvrtki za sportski menadžment, švicarskim Infrontom, u srijedu su potpisali ugovor o prodaji prve poslovne utrke u Hrvatskoj B2B run, čiji su i inicijatori.

Vrijednost akvizicije za sada nisu htijeli objaviti, dok kao motivaciju za ovaj korak Dijana Vetturelli navodi želju za povratkom na temeljni biznis tvrtke. 

"Organizacija događaja nije u središtu našeg poslovanja, a kako je B2B runu protekle tri godine izrastao u najmasovniji poslovno događaj u Hrvatskoj. smatram da je ovo pravi trenutak da ga prepustimo Infrontu koji se specijalizirao za organizaciju takvih događaja. Uvjerena sam da će na dobrim temeljima B2B run priča u Hrvatskoj rasti i dalje", pojasnila je prilikom potpisivanja.

 

17 gradova

u Njemačkoj domaćini su ove utrke, a nekad sudjeluje i 200.0000 trkača

Direktor Infronta Lars Gerling tom je prilikom govorio o potencijalu korporativnih događaja poput B2B runa koji u Njemačkoj broji i do 200 tisuća trkača u 17 gradova te naglasio da se, osim značajnih benefita po zdravlje, na takvim događajima nerijetko i sklapaju novi poslovi. Posrednici u sklapanju ovog ugovora te od danas ujedno odgovorne osobe za sve vezano uz B2B run ispred Infronta su direktor tvrtke Swim bike run sport Jurica Barać i suvlasnik te tvrtke Marko Žunić.

Vetturelliji će im ostati "pri ruci" u tranzicijskom razdoblju, a Barać i Žunić koncept utrke, za sada, neće mijenjati. Ove će godine utrka ponovno održati u četiri hrvatska grada, pa će se tako osim u Zagrebu 13. rujna, trčati i 10. svibnja u Splitu, Rijeci 24. svibnja te u Osijeku 14. lipnja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close