Sve više građana prodaje rabljenu odjeću i obuću da zarade za režije

Autor: Poslovni.hr , 23. kolovoz 2016. u 08:17
Foto: Thinkstock

Osim na Njuškalu i drugim online oglasnicima, sve je više stranica na Facebooku na kojima se moće kupiti rabljena roba

Materijalna situacija u brojnim hrvatskim kućanstvima nije nimalo bajna. Kako bi se domogli barem još koje kune sa strane, ljudi se bave raznim poslovima ili pak – prodaju vlastitu rabljenu odjeću i obuću.

Pravi takav internetski buvljak se nalazi na stranici Njuškalo.hr, na kojem tisuće hrvatskih građana prodaje majice, košulje, cipele… kako bi zaradili koju kunu.

'Prodajem radi nekog dodatnog prihoda. Prije sam odjeću poklanjala, a neku iznošenu i bacala, ali sada je stiska pa sam pokušala na internetu sa svojim starim košuljama i uspjela sam ih prodati za nekih 40 kuna po komadu, zaradila sam 120 kuna. Potom sam prodavala dječju robicu, i tu sam digla nekih 100 kuna. Treba se snaći. Imam veliku obitelj i dosta rodbine pa od njih uzimam tu odjeću, tako da mjesečno zaradim između 300 i 500 kuna, taman da platim struju', kaže za Slobodnu Dalmaciju jedna gospođa koja je ostavila broj na oglasniku.

Osim na Njuškalu i drugim online oglasnicima, sve je više stranica na Facebooku na kojima se moće kupiti rabljena roba – u dobrom stanju i za vrlo pristojne cijene.

Komentirajte prvi

New Report

Close