Sumina: ‘Brže se donose odluke, brže se izlazi na tržište, brže propada, ali i brže kreće ispočetka’

Autor: Poslovni.hr , 21. veljača 2022. u 13:30
U.S. Croatia Forum Podcast, Alan Sumina / Foto: PD

Uoči međunarodnog gospodarsko-diplomatskog skupa The U.S. – Croatia Forum: A 21st Century Partnership koji će se 4. i 5. travnja održati u Zagrebu.

Ekonomski fakultet u Zagrebu u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj i Američkom gospodarskom komorom u Hrvatskoj (AmCham Croatia) organizator je međunarodnog gospodarsko-diplomatskog skupa The U.S. – Croatia Forum: A 21st Century Partnership koji će se 4. i 5. travnja 2022. održati u Zagrebu.

Serija podcasta kojom se najavljuje Forum sastojat će se od tri epizode i uključivat će razgovore s vodećim poslovnim ljudima, inovatorima i liderima mišljenja iz Hrvatske i SAD-a.

U prvoj epizodi gostovao je Alan Sumina, izvršni direktor Nanobita. U razgovoru s moderatoricom Sandrom Horvat, profesoricom na Katedri za marketing EFZG-a, Sumina je odgovarao na pitanja o poduzetničkoj klimi u Hrvatskoj, tržištu video igara i percepciji hrvatskih poduzeća na američkom tržištu.

“Poslovanje na američkom tržištu puno je brže, brže se donose odluke, brže se izlazi na tržište, brže propada, ali i brže kreće ispočetka”, zaključio je.

Komentirajte prvi

New Report

Close