Studentica zna gdje želi započeti svoju karijeru: ‘Zaposlila bi se u državnoj firmi kod svog Bandića’

Autor: Poslovni.hr , 13. kolovoz 2019. u 09:47
Foto: N1 / Twitter

‘Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni’, rekla je studentica.

Studentica iz Zagreba postala je hit na društvenim mrežama nakon što ju je N1 intervjuirao za Međunarodni dan mladih u centru grada.

'Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelijepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice', kaže djevojka za N1.

'Pokušavam da se što više obrazujem. Jezici što više. Što je broj jedan. Jer bez jezika si danas vrlo neobrazovan', kaže djevojka i dodaje da studira Javnu upravu.

'Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprinio je gradu dosta. Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega. Sutra kad završim fakultet', prokomentirala je studentica.

Komentari (10)
Pogledajte sve

da je studirala ONO i DSZ oma upada il da je iz Pogane Vlake i bliže okolice


zez1, 14.08.2019. u 14:03
Politika je danas živi lopovluk

Ne ZNA SE što je gore:HDZSDP ili mogući nasljednici.
[/quote]

Ovo nije HDZ ni SDP. Ovo je Bandić 365 i kumovi.
Uvijek može gore.

Romel, 14.08.2019. u 13:29
Politika je danas živi lopovluk

Ne ZNA SE što je gore:HDZSDP ili mogući nasljednici.

majketimile…ova studira UPRAVNO pravo, dakle rasadnik javnih kadrova i ona će kao takva, kad tad doći na neku javnu poziciju…ajme kako smo ga nahebali kada se taj kaos iz njenog mozga zbroji sa nekom budućom pozicijom sa upravnim ovlastima…a mislili smo da gore ne može…koma…totalna

New Report

Close