Stigli rezultati posljednje analize Državnog inspektorata

Autor: Poslovni.hr , 16. studeni 2023. u 16:50
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iz kompanije kažu da nastavljaju s potpunom transparentnošću surađivati sa svim nadležnim tijelima tijekom istrage jednog izoliranog slučaja u Rijeci.

Priopćenje Coca cole povodom posljednje analize Državnog inspektorata donosimo u cijelosti.

“Posljednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. studenoga 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših prozvoda.

Serija Romerquelle Emotion s okusom borovnica nar, 330 ml, serije trajnosti 12.2023. L17, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena s tržišta 8. studenoga 2023. godine slijedom zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske. Nakon provedene analize, sada je potvrđena zdravstvena ispravnost ove serije.

Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo s potpunom transparentnošću surađivati sa svim nadležnim tijelima tijekom istrage jednog izoliranog slučaja u Rijeci.

Iskreno smo zahvalni našim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vjernosti i povjerenju u naše poslovanje i brandove te još jednom naglašavamo da su naši proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, kojima smo potpuno predani tijekom više od 55 godina na hrvatskome tržištu. “

Komentirajte prvi

New Report

Close