Štetneru na čelu CRANE-a pojačanje iz Ubera

Autor: Poslovni dnevnik , 17. travanj 2019. u 21:59
Štetner je izborio treći predsjednički mandat/Robert Anić/PIXSELL

Isti predsjednik, ali ‘osvježen’ Upravni odbor mreže poslovnih anđela.

Hrvatsku mreža poslovnih anđela – CRANE  i dalje će voditi Davorin Štetner koji je na izbornoj skupštini ovog udruženja izborio treći uzastopni predsjednički mandat. 

No, "osvježenja" će u CRANE-u ipak biti i to u Upravnom odboru kojeg na vlastiti zahtjev napušta Damir Mujić, ali se otvaraju mjesta za dva nova člana.

Riječ je, objavljeno je jučer, o Davor Tremcu, Uberovu generalnom menadžeru za jugoistočnu Europu i menadžeru tvrtke Total Croatia Zdravku Novoselu. 

"U četverogodišnjem razdoblju nastavit ćemo aktivno raditi na poboljšanju poslovne klime, pronalaženju kvalitetnih startupa te aktivnom sudjelovanju u svjetskim i europskim aktivnostima", izjavio je Štetner najavljujući planove udruženja koje ove godine u rujnu slavi 11. obljetnicu i čiji su članovi u tom razdoblju u domaće startupe uložili cca 40 milijuna kuna. 

"Zbog iskustva prikupljanja kapitala za vlastite startupe, investiranje u druge, a i funkcije u Uberu, imam širok pogled na startup ekosustav u nizu zemalja od kojih možemo naučiti puno. Vjerujem da ću svojim međunarodnim iskustvom doprinijeti kako CRANE-u tako i startup zajednici", poručio je Davor Tremac. 

Komentirajte prvi

New Report

Close