Stanković Štimcu: Igore, Isus je rekao – ljubi bližnjeg svoga

Autor: Poslovni.hr , 03. lipanj 2013. u 12:38
Aleksandar Stanković (Screenshot)

Novinar i urednik emisije HTV-a Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković, uoči zagrebačke Povorke ponosa, koja će se održati 12. put, podržao je tu manifestaciju te u najavnom video iznio stav protiv inicijative U ime obitelji.

Novinar i urednik emisije HTV-a Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković, uoči zagrebačke Povorke ponosa, koja će se održati 12. put, podržao je tu manifestaciju te u najavnom video iznio stav protiv inicijative U ime obitelji, prneosi Večernji list. 

– Protiv toga sam da se brak definira kao zajednica muškarca i žene jer bi se time diskriminirala jedna seksualna manjina u Hrvatskoj. Diskriminirali bi se time svi homoseksualci koji žele sklopiti brak – govori Stanković u videu te nastavlja:

– I nije mi jasno kako to ne vidi Blanka Vlašić. Nije mi jasno kako to ne vidi Igor Štimac, kršćanin. Jer vođa svih kršćana, samim time i vođa Igora Štimca, svojedobno je izjavio ljubi bližnjeg svog i svi ljudi su jednaki. E pa onda, Igore, ljubi bližnjeg svog pa makar on bio i peder!

Na kraju je Stanković pozvao sve "slobodno misleće ljude i one koji su protiv diskriminacija" da dođu na zagrebački Pride.

Komentari (20)
Pogledajte sve


od danas na dalje više neću gledati niti jednu stankovićevu emisiju, trajni bojkot!

Ni ja, jer nakon njega i ovakvih mu gostiju (gošći?) sve manje jedem, a kamo li ono drugo[emo_ljut]


od danas na dalje više neću gledati niti jednu stankovićevu emisiju, trajni bojkot!

On i Kekin. Uff čudo. Manjina se poravnava sa manjinom jer se u njoj prepoznaje.


bravo mikro potpuno se slazem sa ovim sto si napisao mada osobno nemam problem da im se na neki nacin ozakone njihova prava nekakve zajednice(ali nikako pravo da usvajaju djecu). Dapace poznam velik broj homosexualaca i to dapace jako dobro i oni se zgrazaju tih parada. Meni ono vise lici na paradu bolesnika koji su pusteni iz nekih ustanova zatvorenog tipa nego nekakvo smisleno zahtjevanje nekakvih prava.

Ponavljam, model Švicarske. Pravo na zajednicu zabrana posvajanja. Švicarci su najnapredniji i time su sve riješili.

od danas na dalje više neću gledati niti jednu stankovićevu emisiju, trajni bojkot!

New Report

Close