Splitski hotel zapošljava: Provjerite uvjete rada u najvišem hrvatskom neboderu

Autor: Poslovni.hr , 30. siječanj 2024. u 12:32
Foto: AC Hotel by Marriott Split

Iz hotela su dodali i kako svi zainteresirani za rad mogu poslati i otvorene prijave za posao za ona radna mjesta koja trenutno nisu otvorena,

Marriott International, jedan od najvećih i najprestižnijih svjetskih hotelskih lanaca u srpnju prošle godine debitirao je na hrvatskom tržištu sa svojim brendom AC Hotels u Splitu.

Riječ je o prvom AC hotelu u Hrvatskoj koji je smješten u Dalmatia Toweru, navišoj zgradi u Hrvatskoj, visokoj 135 metara koju je projektirao ugledni arhitekt Otto Barić.

S početkom nove kalendarske godine, ali i priprema za predsezonu AC Hotel by Marriott Split otvorio je više radnih mjesta. Otvorena radna mjesta su: sobar/sobarica, spremač/spremačica, pomoćni radnik u domaćinstvu (m/ž), djelatnik u održavanju (m/ž), kuhar (m/ž) i pomoćni radnik u kuhinji (m/ž).

Detalje o uvjetima rada kao i prijavu za posao možete ispuniti OVDJE, a prijave je moguće uputiti i putem e-mail adrese hr@acmarriottsplit.com.

“Nudimo cjelogodišnji posao, konkurentnu plaću, stimulacije i mjesečne nagrade za postignute rezultate, plaćene putne troškove i osigurane tople obroke. Rad u AC Hotel by Marriott Split impresivno je iskustvo i nudi savršenu priliku za usavršavanje na osobnoj i profesionalnoj razini”, kazali su iz AC Hotela by Marriott Split.

Iz hotela su dodali i kako svi zainteresirani za rad mogu poslati i otvorene prijave za posao za ona radna mjesta koja trenutno nisu otvorena, a kandidati će biti pozvani na razgovor ukoliko se pokaže da njihovi životopisi i radno iskustvo oplemenjuju i obogaćuju AC Hotel by Marriott Split.

Inače, AC Hotel by Marriott Split prvi je City Business Hotel na Jadranu što znači da osim ljetne sezone aktivno radi i u zimskim te jesenskim mjesecima privlačeći korporativne goste ali i razne sajmove, konferencije te manifestacije. U samom Dalmatia Toweru osim AC Hotela by Marriott Split posluju i mnoge međunarodne IT tvrtke poput Ericsson Nikola Tesla s više od 600 stručnjaka što ovaj kompleks čini korporativnom zonom u Dalmaciji.

Komentirajte prvi

New Report

Close