Splitska banka sa 150.000 kuna pomaže studente slabijeg imovinskog stanja

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2018. u 11:40
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ovom donacijom, Splitska banka kao članica OTP grupe započinje sudjelovanje u programu OTP banke u Hrvatskoj pod nazivom „Zeleno svjetlo za znanje“.

Splitska banka i Grad Split potpisali su Ugovor o donaciji u iznosu od 150.000 HRK koja će se koristiti za stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja s područja Grada Splita. Ovom značajnom donacijom Splitska banka se, kao članica OTP grupe, priključila programu "Zeleno svjetlo za znanje" OTP banke koja već 8. godinu za redom pomaže studente slabijeg imovinskog stanja u različitim djelovima Hrvatske.

Splitska banka, njegujući poslovnu politiku odgovornog društvenog poslovanja, gdje dominantno u svojoj domicilnoj regiji pruža potporu sportskim, kulturnim, zdravstvenim, socijalnim i edukativnim institucijama i inicijativama, s Gradom Splitom je potpisala Ugovor o značajnoj donaciji u iznosu od 150.000 kuna. Cjelokupan iznos ove donacije Grad Split će usmjeriti u stipendiranje studenata iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, koje će biti dodijeljene u skladu s uvjetima natječaja koji je Grad Split raspisao u ovu svrhu, što znači da se banka kao partner priključila postojećem programu stipendiranja Grada Splita u ovoj akademskoj godini.

Ovom donacijom, Splitska banka kao članica OTP grupe započinje sudjelovanje u programu OTP banke u Hrvatskoj pod nazivom „Zeleno svjetlo za znanje“.

Ovim programom se već niz godina mladim ljudima nastoji osigurati bolji uvjeti školovanja. U proteklih osam godina u sklopu projekta OTP grupa je stipendijama i drugim darovanjima osigurala skoro pet milijuna kuna za bolje uvjete školovanja i u edukaciju učenika i studenata u različitim dijelovima Hrvatske, a od ove akademske godine i s područja Grada Splita.

Komentirajte prvi

New Report

Close