Solarisov hotel Jakov među 10 najboljih europskih hotela

Autor: Poslovni.hr , 07. svibanj 2014. u 10:35
Hotel Jakov

Solaris Beach Resort se okitio vrijednim priznanjem, ovaj put sa ZOOVERA gdje je Solarisov Hotel Jakov*** ocijenjen visokim 9. mjestom na listi 10 najboljih europskih hotela za 2014. godinu.

Solaris Beach Resort se okitio vrijednim priznanjem, ovaj put sa ZOOVERA gdje je Solarisov Hotel Jakov*** ocijenjen visokim 9. mjestom na listi 10 najboljih europskih hotela za 2014. godinu. Ocjena 9,45 od ukupnih 10 bodova donijela je Solarisu I Hotelu Jakov ovo prestižno priznanje i smjestila ga u zavidno društvo 10 najboljih europskih hotela, gdje su se našli i hoteli iz 10 različitih europskih turističkih zemalja.

Na ovom uglednom europskom portalu za rezervacije i ocjenu kvalitete usluga u turizmu na temelju ocjena korisnika, svakodnevno 400.000 korisnika i ljubitelja putovanja dijeli svoje iskustvo te ocjenjuje i preporučuje brojne turističke destinacije diljem svijeta kojih je na ovom portalu preko 200.000.

'Prestižna nagrada za naš Hotel Jakov*** koji je zauzeo vrijedno 9 mjesto na listi najboljih eurposkih hotela samo je potvrda da Solaris kroči ispravnim turističkim putem. Nagrade i priznanja Solaris dobiva iz različitih turističkih sfera – od same struke do krajnjih korisnika usluga i proizvoda Solarisa, ogledalo su dugogodišnjeg kontinuiranog rada na Solarisovom turističkom proizvodu. Posebno sam ponosan na hotelsko osoblje koje čini dušu ovog hotela ' ponosno je komentirao Slavko Burazer – direktor Solaris hotela Jakov.

Solaris Beach Resort smješten je u središnjoj Dalmaciji, samo šest kilometara udaljen od grada Šibenika. Sa svojih 5 tematskih hotela, vilama i apartmanima, nagrađivanim autokampom te yacht marinom, najveća je hotelska kuća u Dalmaciji. Zahvaljujući neprestanim ulaganjima i obogaćivanju sadržaja, poput novouređenog hotela Ivan, novog Aqua parka- prvoga na Jadranu te brojnim atrakcijama poput jedinstvenog Dalmatinskog Etno sela, piratskog Legend cluba, prostranih plaža te brojnih drugih sadržaja, Solaris Beach Resort svakom gostu nudi nešto po vlastitom izboru.

Komentirajte prvi

New Report

Close