Snimka potvrđuje: Tomašić sada vjeruje da Milanović tuče ženu

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2013. u 10:15
Ruža Tomašić (Foto: Anto Magzan/PIXSELL)

Da je riječi koje sada demantira zaista izgovorila, može potvrditi i tonska snimka koju je novinar snimio za vrijeme sastanka.

Večernji list  je nedavno objavio razgovor između Večernjakovog novinara, prerušenog u Palestinca koji se želi učlaniti u stranku HSP dr. Ante Starčević i predsjednice stranke Ruže Tomašić. U tom razgovoru, između ostalog, gospođa Tomašić kazala kako je premijer Zoran Milanović izgubio kompas te da je nakon njegova agresivnog nastupa pred novinarima uvjerena kako je istina da on tuče svoju ženu.  

Tomašić je potom dala izjavu i Jutarnjem listu u kojoj to demantira te da nije pričala o Milanoviću u tom smislu. Kazala je kako ona to nikada nije rekla te da joj novinar Večernjeg lista laže i podmeće. Objavljen je i transkripit njene izjave o Milanoviću:  'Ma ja sam i prije čula kako se govori da on tuče ženu i rekla sam da nema šanse, a sada vjerujem. Vjerujem kako je to istina', izjavila je Tomašić novinaru, a da je riječi koje sada demantira zaista izgovorila, može potvrditi i tonska snimka koju je novinar snimio za vrijeme sastanka u kafiću Sabora s gospođom Ružom Tomašić, piše Večernji list. 

Komentari (17)
Pogledajte sve

…pa kad se već ne može javno…onda u cara Trajana kozje uši…[emo_zloban][emo_namigusa]

@ verdi ,

Hrvaticu , gospođu Ružu Tomašić Hrvati su izabrali da ih zastupa u Hrvatskom Saboru !

U Kanadi je bila Gost .

ovo je toliko primitivna žena da ju ni cijela kanada ni je uspjela civilizirati.

Kad bi mene novinar pitao takve gluposti o aktualnom premijeru ja bi mu od srca rekao sve što o tom tikvanu mislim! Ne samo da mislim da takav tip možda tuče i svoju ženu kad već lupa gluposti ko “maksim po diviziji” u svakoj prilici i neprilici!

New Report

Close