Smijenjeni šef smetlišta odbija vratiti milijunski bonus? – ‘I ja moram od nečega živjeti’

Autor: Poslovni.hr , 21. studeni 2017. u 11:52
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Ja sam imao pravo na taj novac. Evo, sada nisam došao s odvjetnicima, ali sam se s njima konzultirao. Sve je napravljeno u skladu s propisima, ustvrdio je navodno Jozinović.

Iako se već nekoliko dana znalo da će Mladen Jozinović biti smijenjen s čela podravskog odlagališta Piškornice, jučerašnja izvanredna sjednica Skupštine tog javnog poduzeća prema pisanju portala Podravski.hr nije prošla bez dramatskih elemenata.

Župani Radimir Čačić, Željko Kolar, Matija Posavec i Darko Koren te načelnik Koprivničkog Ivanca Mario Švegović navodno su uoči same sjednice utvrdili konačan prijedlog da se Jozinoviću otkaže ugovor o radu i od njega zatraži povrat milijunskog bonusa koji si je isplatio bez njihova znanja.

"Ja sam imao pravo na taj novac. Evo, sada nisam došao s odvjetnicima, ali sam se s njima konzultirao. Sve je napravljeno u skladu s propisima. Molim da se to ne oduži, da se mogu prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Imam obitelj i djecu i ja moram od nečega živjeti", navodno je kazao u tome trenutku već bivši direktor Piškornice.

Sjednica je potom, prema pisanju portala, nastavljena raspravom o njegovu nasljedniku, a Čačić je zatražio da Jozinović tome više ne prisustvuje, pa je ovaj napustio sastanak. Čačić je potom predložio da novi direktor javnog poduzeća bude Mladen Ružman.

Jozinović se navodno jučer poslijepodne razdužio u sjedištu tvrtke u Koprivničkom Ivancu te je vratio ključeve službenog automobila i šest-sedam kreditnih i drugih kartica koje je koristio na račun javnog poduzeća, javlja Podravski.hr

Iz tvrtke Piškornica poručuju kako je Jozinović trenutno na godišnjem odmoru.

Komentari (5)
Pogledajte sve

…izgubio novce na ZSE i šta sad…..ga gnjavite…nema smisla.

uskoku on nije zanimljiv a baka koja sir prodaje na placu za 12 kn nju kontroliraju, covjek je pametan uskok, sudovi to sve budale pa zasto nebi radio budalu od sudova uskoka porezme tak mu niko nista nece cak ga nece ni pitati jos ce dobiti mjesto gradonacelnika, bravo gospodine samo si trebao malo vise pokrasti ovom glupom sustavu.

Ovo više nije država. Ovaj društveni ugovor nije nešto što treba postovati ili podržavati.

Nije on kriv već oni koji su propisali te zakone. Kaže da je imao pravo na bonus i ja mu vjerujem (ista je stvar bila sa bivšom direktoricom ZL Zadar) sada je on otišao i dolazi drugi koji će – gle čuda – opet imati pravo na taj bonus ali ga se neće razvlačiti po novinama sve dok bude poslušan.

New Report

Close