Službeno najviša građevina u Hrvatskoj nedavno je dobila noćno osvjetljenje, čeka se otvorenje

Autor: Poslovni.hr , 12. srpanj 2023. u 14:58
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Zgrada u kojoj će poslovati Marriot hotel dala je potpuno novu vizuru gradu pod Marjanom.

Službeno najviša građevina u Hrvatskoj nedavno je dobila noćno osvjetljenje. Zgrada u kojoj će poslovati Marriot hotel dala je potpuno novu vizuru gradu pod Marjanom, piše Dalmacijadanas.

Dalmatia tower još uvijek nije otvoren, što ne čudi s obzirom na različite zavrzlame koje su pratile njegovo građenje. Nedavno je najavljeno da se otvorenje očekuje – uskoro.

“Iznimno smo ponosni što na ovaj način možemo istaknuti dobre temelje prijateljstva, geopolitičkih i strateških veza između SAD-a i Hrvatske. Dvije države povezane su ekonomski, politički i turistički. Osim toga, u našem Dalmatia Toweru poslovat će i prvi AC Hotel u Hrvatskoj, a koji je dio najprestižnijeg svjetskog lanca Marriott sa sjedištem u SAD-u. Osim toga uvijek ćemo biti zahvalni veleposlanstvu SAD-a u Hrvatskoj koje nam je od prvog dana pružalo nesebičnu podršku u realizaciji projekta. Obilježavanje i podrška Dana nezavisnosti najmanji je prijateljski čin kojeg možemo napraviti”, istaknuo je nedavno u priopćenju Westgate grupe Josip Komar.

Komentirajte prvi

New Report

Close