Slučaj Đureković: Milanović bez komentara

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. listopad 2014. u 14:27
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Zoran Milanović nije želio u petak komentirati početak suđenja Zdravku Mustaču i Josipu Perkoviću.

Hrvatski premijer Zoran Milanović nije želio u petak komentirati početak suđenja bivšim visokim dužnosnicima jugoslavenske, a kasnije i hrvatske tajne službe Zdravku Mustaču i Josipu Perkoviću zbog suučesništva u ubojstvu hrvatskog emigrantskog političara Stjepana Đurekovića 1982. godine u Muenchenu.

"Ne mogu to komentirati jer o tome znam toliko malo ili nimalo. To pitanje morate postaviti nekim drugim ljudima u Hrvatskoj. Ili nekim drugim strankama. Sude im za teško ubojstvo… vidjet ćemo", rekao je Milanović u Milanu gdje sudjeluje na desetom summitu ASEM-a.

Suđenje Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču pred Višim pokrajinskim sudom u Muenchenu zbog suučesništva u ubojstvu Stjepana Đurekovića započelo je u petak čitanjem optužnice u kojoj se njih dvojica terete za planiranje i davanje naloga za ubojstvo tog hrvatskog emigranta.

Perković i Mustač su ove godine iz Hrvatske izručeni Njemačkoj.

Komentari (2)
Pogledajte sve

zna “malo ili nimalo” ali to ga nije spriječilo da prošle godine zarati s EU samo da bi spriječio to o čemu sad ništa ne zna. očito je onda znao jako puno. ali u godinu dana isparilo.

Normalno da je bez komentara..I ja bi da sam na njegovom mjestu..ali zato ona svinjska nogica moze komentirati simunicevo skandiranje u boj u boj

New Report

Close