Sljemenskom žičarom od subote uz novo radno vrijeme i veliku novost

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. travanj 2022. u 12:43
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike.

Žičara Sljeme ponovno će biti otvorena od subote, 16. travnja, nakon privremenog prekida uslijed najavljenih radova na dodatnom smanjenju buke, uz novo radno vrijeme i mogućnost prijevoza bicikala, priopćila je u petak ZET-ova Služba za odnose s javnošću.

Obzirom na toplije vrijeme i sve dulje dane, što će sigurno potaknuti sve veći broj građana i gostiju Zagreba da žičarom krenu na Sljeme i uživaju u aktivnostima na otvorenom, novo radno vrijeme žičare bit će radnim danom od 10 do 19 sati, a vikendom, blagdanima i praznicima od 9 do 19 sati.

Također, osluškujući potrebe i prijedloge biciklista, kako rekreativaca, tako i profesionalaca, koji su iskazali izniman interes za prijevoz bicikala žičarom, ta će usluga biti omogućena od subote, 16. travnja, navodi se u priopćenju.

Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla.

Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike.

Iz ZET-ove Službe za odnose s javnošću pozivaju i sve ostale sugrađane, kao i posjetitelje, da dođu na žičaru i dožive Zagreb “kao da im je na dlanu”.

Komentirajte prvi

New Report

Close