Slijedite upute: Upućen važan apel vozačima tijekom ove izvanredne situacije

Autor: Poslovni.hr/Hina , 02. travanj 2020. u 14:39
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Na sjedalu suvozača ostavite svoju člansku iskaznicu ili drugi dokument…

Autoklub “Maksimir” pozvao je u četvrtak sve vozače, koji su telefonom zatražili popravak ili odvlačenje automobila s cesta u Zagrebu ili okolici da svojim postupcima i držanjem razmaka od mehaničara spriječe širenje korona virusa.

Vozači koji čekaju pomoć mehaničara trebaju na automobilu otvoriti sve prozore, odmaknuti se od vozila s maskom na licu i omogućiti stručnom radniku da bez bojazni uđe u automobil radi priključivanja dijagnostičkog uređaja i brzog otkrivanja kvara.

Na sjedalu suvozača ostavite svoju člansku iskaznicu ili drugi dokument, temeljem kojeg ostvarujete besplatni popravak ili odvlačenje oštećenog vozila. Držite propisani razmak od osobe koja obavlja radove na automobilu, upute su koje je objavio Autoklub “Maksimir”.

Za promjenu zimskih guma ljetnima, u radionici Autokluba “Maksimir” vozači se naručuju svakih pola sata, a pred radionicu mogu doći samo pet minuta ranije, kako bi izbjegli bliski susret s drugim vozačima, kažu u klubu.

Autoklub “Maksimir” napominje da građani koji dolaze na produljenje članstva ili na novo učlanjivanje, trebaju nositi maske na licu, a u prostorije kluba bit će pozivani pojedinačno, bez kontakta s drugim osobama.

Zbog lakšeg praćenja mogućeg tijeka širenja virusa, vozači trebaju dobiti i sačuvati račun za pruženu uslugu, bez obzira je li obavljena u uredu, radionici ili na cesti.

Komentirajte prvi

New Report

Close