Sinteza kreće u širenje, preuzela Polikliniku Fides

Autor: Poslovni dnevnik , 07. rujan 2022. u 22:00
Plan je da Poliklinika Fides postane jedan od vodećih centara za neurorobotsku rehabilitaciju u ovom dijelu Europe/SINTEZA

Sinteza već 15 godina korisnicima nudi usluge iz područja otorinolaringologije, ginekologije, endokrinologije, logopedije te abdominalne, plastične i estetske kirurgije.

Poliklinika Sinteza iz Zagreba preuzela je Polikliniku Fides iz Splita i tom je akvizicijom počela širenje hrvatskim tržištem te nastavila razvijati svoju ponudu medicinskih usluga.

Sinteza već 15 godina korisnicima nudi usluge iz područja otorinolaringologije, ginekologije, endokrinologije, logopedije te abdominalne, plastične i estetske kirurgije, a odnedavno u Zagrebu ima i dermatološki odjel te Ambulantu za bol. Splitskom akvizicijom ulazi u područje fizikalne medicine i rehabilitacije.

Poliklinika Fides, osnovana 2016., pruža uslužne djelatnosti fizikalne medicine i rehabilitacije s naglaskom na individualan pristup i rad s pacijentima u rehabilitaciji najsuvremenijom robotikom kroz Bobath koncept. Terapije su prilagođene radu s djecom i odraslima.

“Jako nam je drago što ulazimo i u ovaj segment poslovanja, a još više zato što je to i početak našeg poslovanja u Splitu.

Ovo je i naš prvi korak u širenju Hrvatskom kako bi se naša zemlja u europskim okvirima nastavila oblikovati kao odredište zdravstvenog turizma prepoznatljivo po svojoj izvrsnosti”, kazao je Ognjen Bagatin, direktor Poliklinike Sinteza, i izrazio nadu da će se Fides razviti u jedan od vodećih centara za neurorobotsku rehabilitaciju u ovom dijelu Europe.

Komentirajte prvi

New Report

Close