Sezona dolazi, Aminess u potrazi za više od 1200 radnika

Autor: Poslovni dnevnik , 26. veljača 2024. u 06:17
Tijekom 2023. kompanija je za 288 nagrađenih zaposlenika osigurala ukupno 35.661 eura/M. Begović/PIXSELL

Za rad u hotelima i kampovima visoke kategorije na lokacijama u Istri, na Kvarneru, otoku Krku te u južnoj Dalmaciji Aminess traži više od 1200 radnika.

Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, započela je potragu za sezonskim radnicima za svoje hotele i ugostiteljske objekte za 2024. godinu.

Za rad u hotelima i kampovima visoke kategorije na lokacijama u Istri, na Kvarneru, otoku Krku te u južnoj Dalmaciji Aminess traži više od 1200 radnika. Inače će za edukacije i razvoj zaposlenika Aminess kroz godinu izdvojiti više od 200 tisuća eura.

“Aminess hoteli i kampovi mogu ugostiti više od 15 tisuća gostiju, stoga su educirani zaposlenici ključan faktor za uspješnu nadolazeću turističku sezonu”, navode iz kompanije koja uz edukacije zaposlenicima omogućuje i smještaj te topli obrok po potrebi. Aminess dodjeljuje priznanja i za najbolje zaposlenike odjela, mjeseca te najboljeg zaposlenika godine.

Tijekom 2023. kompanija je za 288 nagrađenih zaposlenika osigurala ukupno 35.661 eura. Osigurani su i materijalni benefiti u obliku stimulativnih primanja, poput sezonske nagrade od lipnja do rujna u iznosu do 1120 eura, jubilarne nagrade zaposlenicima, regresa te božićnice u iznosu do 600 eura.

Iz Aminessa ističu kako osluškuju želje i potrebe radnika te svake godine nadograđuju benefite koje nude. Ističu i prilike za mlade Aminess kuhare koji svoje znanje mogu graditi na Aminess Gourmet Labu, internom projektu edukacije za mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove gourmet tima. Mladi kuhari tamo mogu učiti i raditi zajedno s velikim imenima iz svijeta gastronomije, poput Melkiora Bašića, Matije Bogdana, Hrvoja Zirojevića i mnogih drugih.

“Želimo privući velik broj novih radnika koji su spremni učiti i razvijati se u suradnji s profesionalcima iz turističkog sektora. Svima njima osiguravamo prijateljsko ozračje i rad u jednoj od najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj”, ističu iz kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close