Serviseri stigli uz pomoć zaštitara, pa im iz Importanne centra isključili struju i pozvali policiju

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2018. u 09:55
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ravnateljica Importannea napomenula je i da Grad duguje Centru višemilijunske iznose za održavanje čija se naplata u više navrata pokušala dogovoriti.

Koliko je policajaca i zaštitara jučer bilo u Importanne centru, reklo bi se da čuvaju nekog političara ili slavnog hollywoodskog glumca, a ne dva servisera koji su samo došli popraviti stepenice. Prolaznici su zabezeknuto stajali i promatrali dramu, pitajući se zašto zaštitari i policija nadgledaju servisiranje stepenice koje su u kvaru od srpnja. A objašnjenje je jednako apsurdno kao i sama situacija, piše Večernji list.

Kada su se stepenice u srpnju pokvarile, uprava Centra odlučila je da ih neće popravljati, već da će od Grada, za koji smatraju da je odgovoran, zatražiti financiranje novih. Nakon što su inače iznimno prometne stepenice mjesecima stajale, Grad ih je jučer i odlučio popraviti, no za to nisu uspjeli postići dogovor s Importanneom, pa su majstore na teren poslali u pratnji zaštitara kako bi nesmetano mogli obaviti posao.

– Grad Zagreb naručio je popravak, a radovi su jučer počeli iako im se Importanne centar protivi. Grad je zbog toga poduzeo sve raspoložive radnje kako bi stepenice bile popravljene i vraćene u funkciju – stoji u priopćenju Grada koji tvrdi da su stepenice javno-prometna površina kojom raspolaže grad Zagreb, i da zbog toga imaju svako pravo jednostrano pokrenuti jednostrane radove.

Uprava Centra se s time pak nikako ne slaže, pa je, čim su vidjeli radnike i zaštitare, pozvala policiju. Među onima koji su bili na mjestu događaja, priča se i da su iz Importannea čak isključili struju na stepenicama, sve kako se radovi ne bi proveli.

– Ovaj dolazak Grada u Centar bio je isforsiran na način da nas o tome nisu na vrijeme obavijestili te su poveli zaštitare kako bi izazvali pozornost javnosti – komentar je ravnateljice Importanne centra Nevenke Zečević koja tvrdi da Grad nije dostavio projektnu dokumentaciju za izvođenje radova niti ih obavijestio o kakvim je zahvatima riječ. Napomenula je i da Grad duguje Centru višemilijunske iznose za održavanje čija se naplata u više navrata pokušala dogovoriti.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Bandiću, svima si dao, ali si na njih zaboravio… a znaš šta kažu za one koji svima daju, samo ne tebi 🙂

Zašto smo se borili za državu kada je ne znamo voditi

presjecite stepenice na pola! one koje idu dole Importanneu, one koje idu gore gradu!

njušim tu neke sumnjive pravne presedane

New Report

Close