Šef Petrokemije pod istragom zbog stana u Londonu?

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2013. u 14:42
Josip Jagušt (Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL)

Nakon što je Poslovni dnevnik otvorio temu imovine šefa Petrokemije Josipa Jagušta u tekstu “Nakon Londona, Jagušt u Zagrebu uložio 6 mil. kn u nekretnine”, o temi su se raspisali i ostali mediji.

Nakon što je Poslovni dnevnik otvorio temu imovine šefa Petrokemije Josipa Jagušta u tekstu "Nakon Londona, Jagušt u Zagrebu uložio 6 mil. kn u nekretnine", o temi su se raspisali i ostali mediji.

U međuvremenu, Jagušt je objavio reakciju na tekst objavljen u Poslovnom dnevniku, kao i na one prenesene, priznavši u reakciji da je zatajio stan u Londonu te da je spreman dati mandat na raspolaganje: Jagušt: Da, zatajio sam stan u Londonu. Mandat sam spreman dati na raspolaganje

RTL je objavio kako neslužbeno doznaje da Državno odvjetništvo istražuje njegov slučaj upravo zbog nesrazmjera imovine i prihoda.

U razgovoru za Novu TV Jagušt je demantirao sve navode koji su se pojavili tvrdeći kako je nekretnina kupljena još 1997. i to za milijun i osamsto tisuća funti, a ne 8 milijuna.  Nova TV prenosi kako se njegova vila nalazi u Kensingtonu, zapadnom dijelu središnjeg Londona, najdražoj lokaciji britanske aristokracije i europskih bankara. U neposrednoj je blizini jedan od najljepših gradskih parkova Kensington Garden’s, u čijoj blizini stanuje i britanski  princ William sa suprugom Catherine.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Nek Cameron malo kihne, zatrest će se i Banski dvori i Pantovčak. On je ipak Britiš citizen, vjerojatno sa pozamašnim računom u nekoj London banci, ako ima neka tamo. Mogi misliti kako se Sanader sada osjeća u Resortu Remetinec. Može samo reći: Koji igrač, kako sam bio blesav, trebao sam samo njihovu putovnicu i sad bi bio slobodan!!![emo_zacudjen][emo_naivan][emo_cool]

koliko je platio poreza???????
KOLIKE SU MU MJESEČNE REŽIJE NEKRETNINA I KAKO TO SVE PLAĆA????
Vrlo jednostavno!!![emo_smijeh]

Gosp.Ireni, postotak od naplate nezakonito stečene imovine…!

New Report

Close