Sandra Švaljek podnijela ostavku

Autor: Poslovni.hr/Hina , 27. ožujak 2015. u 10:25
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Švaljek je još u srijedu najavila kako će u slučaju da ostane bez punomoći za obnašanje dužnosti gradonačelnika podnijeti ostavku te u Gradskoj skupštini aktivirati mandat.

Sandra Švaljek podnijela je ostavku na dužnost zamjenice zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, izvijestila je u petak na konferenciji za novinare.

Bandić je u četvrtak povukao punomoć Sandri Švaljek za obavljanje gradonačelničke dužnosti i tu punomoć dodijelio svojoj drugoj zamjenici Vesni Kusin.

Švaljek je još u srijedu najavila kako će u slučaju da ostane bez punomoći za obnašanje dužnosti gradonačelnika podnijeti ostavku te u Gradskoj skupštini aktivirati mandat i osnovati klub nezavisnih gradskih zastupnika.

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor rekao je u petak da je ostavka zamjenice zagrebačkog gradonačelnika Sandre Švaljek moralan čin i ako se vrati u Skupštinu, imat ćemo jednu dobru zastupnicu više.

"Sandra Švaljek je pet mjeseci vodila grad, pošteno radila posao i u tom imala našu punu potporu. Ako se vrati u Skupštinu, imat ćemo jednu dobru zastupnicu više, ali to ćete od nje čuti u 10 sati na konferenciji za novinare", kazao je Kosor novinarima u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

Komentirajte prvi

New Report

Close