Sanader već danas nakratko izlazi iz zatvora?

Autor: Poslovni.hr , 05. travanj 2019. u 12:34
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Sanader je jučer pritvoren u Remetincu nakon što mu je Vrhovni sud povećao zatvorsku kaznu za aferu Planinska na šest godina.

Bivši premijer Ivo Sanader već bi danas nakratko mogao izaći iz zatvora, prenosi Tportal.

Sanader će vjerojatno još danas u neku vanjsku bolnicu jer mu je zatvorski liječnik napisao uputnicu i zatraženo je mišljenje specijalista kojeg zatvorski sustav nema, javila je reporterka RTL-a.

Podsjetimo, Sanader je jučer pritvoren u Remetincu nakon što mu je Vrhovni sud povećao zatvorsku kaznu za aferu Planinska na šest godina.

– Svjedoci smo još jedne sramotne epizode hrvatske pravne države jer ono što je danas bilo na Vrhovnom sudu, ako je točno što mediji izvještavaju, jer još nemamo nikakvo rješenje. To je poraz pravne države. Ovo je jedan od najglupljih i najbezveznijih predmeta za koji sam čuo jer nema nikakvih dokaza. Fiolić je isto kao i Ježić, jedan svjedok koji kaže da je dolazio u ovu kuću kada je ovdje stajala policija i kontrolirala svakoga i što tko unosi. Ovo je smiješno, presuda je trebala pasti i mislim da je ovo još jedna predstava za javnost uoči predsjedanja Hrvatske Europskom unijom – izjavio je Sanader prije preprate u Remetinec

 

Komentirajte prvi

New Report

Close