San Patrik primljen u zajednicu 550 nekretninskih agencija

Autor: Poslovni dnevnik , 13. srpanj 2023. u 13:13
FOTO: Press

Sa 4900 ureda i 138.000 prodajnih agenata u više od 70 zemalja, izabrane agencije predstavljaju tržišne lidere iz cijelog svijeta s fokusom na premium uslugu.

Agencija San Patrik nekretnine odabrana za članstvo u Leading Real Estate Companies of the World® (LeadingRE) sa sjedištem u Londonu, globalnu zajednicu tvrtki iz nekretninske industrije koja se sastoji od 550 agencija odabranih za članstvo temeljem standarda za kvalitetu usluge i postignute rezultate.

Sa 4900 ureda i 138.000 prodajnih agenata u više od 70 zemalja, izabrane agencije predstavljaju tržišne lidere iz cijelog svijeta s fokusom na premium uslugu.

Prednost za klijente San Patrika je suradnja s odabranim lokalnim profesionalcima uz direktni kontakt s kupcima i vrhunskim agencijama za nekretnine diljem svijeta.

Izvršni direktor agencije Ivan Varat istaknuo je da izbor za podružnicu mreže Leading Real Estate Companies of the World® predstavlja još jedan korak u razvoju tvrtke.

“Zadovoljni smo što je San Patrik dio naše istaknute mreže vrhunskih brokerskih kuća. Tvrtka ima besprijekornu reputaciju u Hrvatskoj, a mi smo posvećeni tome da joj pomognemo u postizanju još većeg uspjeha”, rekao je Paul Boomsma, predsjednik i glavni izvršni direktor LeadingRE.

San Patrik je boutique agencija za nekretnine specijalizirana za kvalitetne novogradnje i projekte u razvoju na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i okolici, Istri te Dalmaciji uz personaliziranu uslugu, pažnju na detalje… Agencija u priopćenju ističe da Hrvatska dosad nije imala predstavnika u organizaciji koja postoji od 1963.

Komentirajte prvi

New Report

Close