Još se ne zna tko je pokušao ubiti vlasnika Studenca

Autor: Poslovni.hr/Hina , 20. veljača 2014. u 11:21
Josip Milavić (Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Omiška policija još traga za osobama koje su sinoć na Ribnjaku ispred trgovine “Studenac” iz zasjede s nekoliko hitaca teško ozlijedile vlasnika tog trgovačkog lanca Josipa Milavića (61).

Omiška policija još traga za osobama koje su sinoć na Ribnjaku ispred trgovine "Studenac" iz zasjede s nekoliko hitaca teško ozlijedile vlasnika tog trgovačkog lanca Josipa Milavića (61).

Policija je danas službeno priopćila da se pucnjava dogodila u 20.30 sati kada su za sada nepoznate osobe pucale iz vatrenog oružja prema 61-godišnjaku koji je izlazio iz trgovine.

Navodno je riječ o dvije osobe, jedna je pucala na Milavića, a druga je napadača čekala na motoru s kojim su pobjegli s mjesta događaja.

Za njima i danas tragaju policajci koji su sinoć na mjestu događaja obavili očevid i pronašli nekoliko čahura te ih odmah poslali na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu.

Milavić je hospitaliziran u splitskoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, prostrijelne rane u predjelu obje noge, ali nije životno ugrožen.

Policija je još sinoć s Milavićem razgovarala u splitskoj bolnici, no neslužbeno se doznaje kako im nije mogao navesti ni jedan motiv zbog kojega bi netko pucao na njega. Navodno mu nitko nije prijetio.

Omiški poduzetnik Josip Milavić u svom vlasništvu ima pet milijuna kuna dionica HNK "Hajduk", suvlasnik je Nacionalnog trgovačkog lanca (NTL). Vlasnik je stotinjak trgovina, a među njima su i trgovine "Kerum" koje je preuzeo od bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Komentirajte prvi

New Report

Close