Ryanair se vraća u Zračnu luku Osijek, evo i plana letova i detalja

Autor: Poslovni.hr , 08. ožujak 2023. u 13:31
Foto: Daniel Karmann/DPA

Vraćanjem Osijeka na raspored po prvi put od 2016., Ryanair će sada letjeti iz sedam zračnih luka u Hrvatskoj ovog ljeta.

Ryanair, europski zračni prijevozik najavio je povratak u osječku zračnu luku pokretanjem svoje nove linije za London za Summer’23, koja će letjeti četiri puta tjedno od 2. lipnja. Vraćanjem Osijeka na raspored po prvi put od 2016., Ryanair će sada letjeti iz sedam zračnih luka u Hrvatskoj ovog ljeta.

“Kao europski br. 1. zračni prijevoznik, Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek ovog ljeta te će od sada letjeti iz sedam hrvatskih zračnih luka za Ljeto ’23, nudeći hrvatskim kupcima/posjetiteljima još veći izbor za njihov ljetni odmor po najnižim cijenama zrakoplovnih karata u Europi. Kako bismo proslavili Ryanairovu novu liniju Osijek – London za ljeto 23., pokrećenuli su posebnu prodaju sjedala s cijenama od samo 29,99 € za putovanja između lipnja i listopada 23., koja se moraju rezervirati do ponoći 10. ožujka na Ryanair.com” , kaže Alicja Wójcik Gołębiowska,direktorica za CEE i Baltik iz Rynaira.

Grad Osijek i Osječko-baranjska županija prepoznaju potencijal osječke zračne luke za razvoj cijele regije te su poduzeli sve potrebne pripreme kako bi omogućili povratak letova Ryanaira u osječku zračnu luku.

Komentirajte prvi

New Report

Close