Ryanair od danas uvodi linije iz Zagreba za tri europska grada

Autor: Poslovni.hr , 03. prosinac 2021. u 08:27
Foto: Dusko Marusic /PIXSELL

Od danas Ryanair povezuje Zagreb i Basel redovnom linijom dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka

Ryanair od danas prometuje na još tri nove linije iz zagrebačke zračne luke – prema Pafosu na Cipru, nizozemskom Eindhovenu i švicarskom Baselu, piše Croatian Aviation.

Zagreb – Basel – Zagreb

Od danas Ryanair povezuje Zagreb i Basel redovnom linijom dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka. Zračna luka Basel smještena je zapravo na teritoriju Francuske, no eksteritorijalnim putem povezana je s gradom kojem gravitira. Basel je inače drugi po veličini grad u Švicarskoj, s otprilike 170.000 stanovnika.

Irski će niskotarifni avioprijevoznik na ovoj liniji prometovati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, u popodnevnim satima. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320 partnerske kompanije Laude, koji su ujedno i bazirani u zagrebačkoj zračnoj luci.

Zagreb – Eindhoven – Zagreb

Zagrebačka je zračna luka od danas povezana i s Eindhovenom, petim po veličini gradom u Nizozemskoj, u čijem urbanom području živi oko 400.000 stanovnika. Zračna se luka nalazi vrlo blizu granici s Belgijom, a zbog svoje lokacije letove prema ovom aerodromu koriste putnici koji nastavljaju dalje prema Essenu, Dortmundu, Kölnu ili Dusseldorfu.

Zagreb – Pafos – Zagreb

Treća nova linija kreće prva, odnosno krenula je još jutros 6:40. Zrakoplov Laude poletio je prema Pafosu, gradu na Cipru, s kojim će Zagreb biti povezan također dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.

Komentirajte prvi

New Report

Close