Rohatinski u bolnici najmanje 7 dana, pretrage srca dale dobre rezultate

Autor: Ana Blašković; Andreja Šantek,VLM , 04. rujan 2012. u 09:50

Rohatinski se dobro oporavlja te se očekuje da već danas bude prebačen s intenzivne njege na odjel, neslužbeno doznajemo

Željko Rohatinski u nedjelju je hitno primljen u zagrebačku Kliničku bolnicu Dubrava zbog problema s krvnim žilama na lijevoj nozi. Kako neslužbeno doznajemo, bivši guverner je podvrgnut operativnom zahvatu pri kojem mu je iz krvne žile odstranjen ugrušak te mu je na aorti napravljen bypas. Operacija je protekla u redu i Rohatinski se dobro oporavlja te se očekuje da već danas bude prebačen s intenzivne njege na odjel.

Sedam dana izvan stroja
Rohatinski bi, prema procjenama liječnika, u bolnici trebao provesti najmanje sedam dana tijekom kojih će biti podvrgnut dodatnim pretragama. Naime, kako neslužbeno doznajemo, liječnici će mu provjeriti status cjelokupnoga krvožilnog sustava s obzirom na to da procjenjuju da postoji mogućnost da su i ostale krvne žile u organizmu oštećene. Unatoč prvim informacijama koje su govorile da je Rohatinski u bolnicu primljen zbog problema sa srcem neslužbeno doznajemo da su pretrage srca dale zadovoljavajuće rezultate. U koncernu Agrokor su nam u telefonskom razgovoru tek kratko potvrdili da je bivši guverner Hrvatske narodne banke i odnedavno savjetnik Ivice Todorića na bolovanju jer je u nedjelju hospitaliziran u KB Dubrava te nas za daljnje informacije uputili na tu zagrebačku bolnicu.

Ponovno u Agrokoru
Kako smo nedavno pisali, nakon isteka mandata Željko Rohatinski odlučio se vratiti u Agrokor iz kojeg ga je Ivica Račan prije dvanaest godina pozvao u središnju banku. Premda je na stolu imao nekoliko domaćih i međunarodnih ponuda, među kojima i onu američke banke Goldman Sachsa, odluka je pala na Agrokor u kojem je od početka kolovoza savjetnik predsjednika Uprave.

Komentirajte prvi

New Report

Close