Rimac za petak najavio spektakl: ‘Hrvatska postala jedno od žarišta industrije hiperautomobila’

Autor: Poslovni.hr , 01. rujan 2021. u 08:37
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Trodnevni događaj započeti će ovog petka kod Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Mate Rimac, šef Bugatti-Rimac kompanije, danas je videozapisom najavio dolazak mnogih najekskluzivnijih automobila i njihovih vlasnika u Hrvatsku ovaj petak. Točnije, riječ je o Supercar Owner‘s Circle (SOC), najekskluzivnijem svjetskom klubu kolekcionara automobila.

Trodnevni događaj započeti će ovog petka u 15:00 kod Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, gdje će se superautomobili sakupljati. Nakon toga, automobili će u povorci do Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici, gdje će se nadmetati u ubrzanju. Nakon toga, povorka će krenuti prema Opatiji. ‘Ulaz je slobodan za sve‘, rekao je Mate, i pozvao sve posjetitelje.

‘Pozdrav iz Svete Nedelje, sjedišta Bugatti-Rimca, gdje razvijamo i proizvodimo neke od najbržih automobila današnjice, pri čemu je Hrvatska postala jedno od žarišta industrije hiperautomobila. Ponosni smo, ne samo na to što mi radimo tu, već i želimo da kupci takvih automobila dođu u našu Zemlju i kombiniraju ljepotu naše zemlje s našim proizvodima. Ponosni smo što smo partneri Supercar Owner‘s Circle-u ove godine, gdje će deseci najekskluzivnijih automobila na svijetu doći u Hrvatsku…‘, rekao je Mate u videozapisu.

Komentirajte prvi

New Report

Close