Rimac Automobili dobili novog izvršnog direktora koji dolazi iz prestižne kompanije

Autor: Poslovni.hr , 12. veljača 2019. u 11:52
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Njegovi dosadašnji rezultati pokazuju jake voditeljske vještine, uključujući 12-godišnju službu britanskog vojnog časnika, pojašnjavaju iz Rimac Automobila.

Novi izvršni direktor Rimac Automobila postaje Tim Richardson. Kako ističu u Rimac Automobilima on kombinira dugogodišnje iskustvo te se već preselio u Hrvatsku i spreman je pomoći tvrtki da nastavi pružati sjajne rezultate.

Richardson u Rimac Automobile dolazi iz BorgWarnera, gdje je bio odgovoran za njihov "Transmission Systems Business" u Europi kao potpredsjednik i generalni direktor, vodeći uspješne inicijative za obnovu portfelja proizvoda i poboljšanje profitabilnosti. Njegovi dosadašnji rezultati pokazuju jake voditeljske vještine, uključujući 12-godišnju službu britanskog vojnog časnika, pojašnjavaju iz Rimac Automobila.

"Naš tempo rasta donosi mnoge izazove. Tim je uspješan izvršni direktor u automobilskoj industriji s 20 godina iskustva u vođenju velikih operativnih organizacija. On nam se pridružuje u ključnom trenutku, kada se između ostalog trudimo strukturirati tvrtku", rekao je Mate Rimac, osnivač i izvršni direktor.

"Uvjereni smo da ga je Timovo prethodno iskustvo pripremilo da se uhvati u koštac s izazovima ovdje i da će biti izvrstan dodatak timu Rimac Automobila", zaključuje Rimac.

“Impresioniran sam energijom i spremnošću tima da uspije, kao i naravno moram istaknuti da se divim tehnologiji na kojoj se radi i razvija. Motiviran sam pridružiti se Rimac Automobilima u ovom uzbudljivom trenutku za kompaniju kada tvrtka nastoji razviti nove proizvode i tehnologije“, ističe Richardson.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Da nema prodavača magle Poslovni dnevnik ne bi imao o kome pisati.

Očekujem zaokret u poslovanju i izgradnju prvog broda tipa SUPRAMAX na električnu struju.
Punio bi se na utičnicu koja se puni preko priručne vjetroelektrane na brodu kao i solara nab krmi.
Utičnica je bez žica i pali se na fajrcek.

Nece pomoci ni da postavite Houdinija za predsjednika. Prodaja magle je kompliciran biznis

britanskog vojnog časnika je naročito važno.

New Report

Close