Radman: Stanje na HRT-u je dobro

Autor: Agencija VLM , 16. listopad 2013. u 17:57
Goran Radman, ravnatelj HRT-a. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Radman je rekao kako se novi Zakon, koji je stupio na snagu prije godinu dana, provodi bez većih poteškoća.

Stanje na HRT-u je dobro, premda neki političari žele uvjeriti javnost u suprotno, rekao je glavni ravnatelja HRT-a Goran Radman na današnjoj tematskoj sjednici Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Hrvatskog sabora pod nazivom Stanje na HRT-u.

Kako je izvijestio HRT u priopćenju, Radman je rekao kako se novi Zakon, koji je stupio na snagu prije godinu dana, provodi bez većih poteškoća. Naglasio je kako je financijsko stanje u HRT-u stabilno te da je HRT u prvih šest mjeseci ove godine u dobitku od 38 milijuna kuna.

– Preuzeo sam HRT kada je nad njom bila ovrha od 500 milijuna kuna Porezne uprave, naslijeđen iz ranijih razdoblja, Riješili smo to pitanje i HRT može nastaviti poslovati bez prijetnje ovrhom – rekao je Radman.

Elizabeta Gojan ispred Ogranka HND-a na HTV-u oštro je ponovila stavove HND-a o nedavnom samoubojstvu voditeljice kafića u HRT-u Snježane Abdurahmanović te izvanrednom otkazu jedne zaposlenice. Zastupnici HDZ-a Sunčana Glavak i Jasen Mesić također su bili kritični spram nedavnih događaja, a rekli su i da je gledanost programa preniska.

Komentari (7)
Pogledajte sve

tebi čak odlično, da smo normalna država već bi o tebi Andrija Jarak izvještavao, kako si to došao u posjed partijske vile na Bledu, odanost partiji ili zasluge druge vrste

HRT je oruzje masovnog zaglupljivanja u rukama politicara. Hrvatska bi bila puno uspjesnija zemlja da HRT ne postoji.

Samaras je u Grckoj zatvorio drzavnu televiziju. Uspio je promjeniti neke stvari pa su napokon izasli iz recesije.

Koji je uopce smisao postojanja HRT-e?

Bilo bi svakom dobro da vodi tvrtku u koju svake godine legne MILIJARDA po sili zakona

Nije me iznenadilo da je stanje dobro,obzirom na preplatu od 130€/god.za usporedbu talijani snizili na 60€.dok rulja plaća ne treba mjenjati ništa.

New Report

Close