Radi dva sata dnevno, a ima menadžerske povlastice i plaću od 10.000 kuna?

Autor: Poslovni.hr , 12. siječanj 2016. u 11:39
Arhivska fotografija: Petar Glebov / Pixsell

Oštećena je, tvrdi se, i država, a sve je dokazivo, piše u anonimnoj prijavi, na snimkama sigurnosnih kamera, gdje se vidi da je na poslu oko dva sata na dan.

Službeni automobil Ukopa navodno neovlašteno vozi 24 sata na dan, i vikendom, a na poslu je samo dva sata dnevno. Gorivo, tvrdi se,  plaća službenom karticom, a istodobno mu na račun sjeda i 165 kuna mjesečne naknade za prijevoz, iako svaki dan na posao dolazi i s njega odlazi službenim vozilom. 

Kako piše Večernji list, optužbe su to na račun Gorana Mikana, zamjenika direktora osječke gradske tvrtke Ukop, ujedno i člana Glavnog odbora SDP-a te potpredsjednika osječkog SDP-a, u kojem je desna ruka čelnici Biljani Borzan. Iznesene su u anonimnom pismu poslanom, među ostalim, i Državnom odvjetništvu. Mikanova je plaća, navodi se, oko 10.000 kuna na mjesec.

On nema menadžerski ugovor po kojemu bi mu bilo omogućeno korištenje službenog vozila i u privatne svrhe, dakle evidentno ga vozi nezakonito, čime svjesno i s nakanom nanosi štetu poduzeću i Gradu Osijeku, stoji u pismu.

Oštećena je, tvrdi se, i država, a sve je dokazivo, piše u prijavi, na snimkama sigurnosnih kamera, gdje se vidi da je na poslu oko dva sata na dan.

Komentirajte prvi

New Report

Close