R. Tomašić: Ne smatram se elementarnom nepogodom

Autor: Poslovni.hr/Hina , 16. travanj 2013. u 15:27
Ruža Tomašić; Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Čelnica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić poručila je danas premijeru Milanoviću kako sebe ne smatra elementarnom nepogodom, rekavši novinarima kako se nije uvrijedila na njegove izjave da je ona „elementarna nepogoda“ i „društveno zlo“ .

Čelnica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić poručila je danas premijeru Milanoviću kako sebe ne smatra elementarnom nepogodom, rekavši novinarima kako se nije uvrijedila na njegove izjave da je ona „elementarna nepogoda“ i „društveno zlo“ .

„Ne treba slušati što netko govori, nego tko govori. Narod ga je izabrao da poboljša standard i pokrene gospodarstvo i spriječi iseljavanje mladih, a on se bavi temama koje ga ne bi trebale zanimati“, izjavila je Tomašić novinarima u Hrvatskom saboru.

Njegove bi riječi, kazala je, trebale povrijediti one koji su ga izabrali.

Priznala je i kako je namjeravala tužiti premijera dodavši kako je od toga odustala. „Dovoljno zla sebi radi i nikakav sud mu gore ne bi mogao presuditi', ustvrdila je.

Što se tiče predstojećih lokalnih izbora najavila je istu retoriku koju je koristila i sada.

Naglasila je i kako ona danas 'govori isto što su njoj govorili u Kanadi'.

„Govorili su – ako ti se ne sviđa, nitko ti ne brani da se vratiš odakle si došla. Svi oni koji se osjećaju građanima Hrvatske mogu biti ravnopravni, ali oni koji žele biti ravnopravniji, nikad nisu zadovoljni Hrvatskom i ne poštuju hrvatske zakone i ne žele biti građani Hrvatske – što ovdje rade“, upitala je Tomašić.

Hrvatska je, kazala je, država ravnopravnih građana pozivajući 'one koji se ne osjećaju tako i ne žele to biti – neka idu gdje vole'.

Ne misli, rekla je, da krši Ustav dodavši da to čine oni koji „ne žele ovu državu, ne poštuju je, pljuju nju i sve one vrijednosti koje ima“.

Osobno, kazala je, nema 'PR agente' pozvavši premijera da joj odradi i lokalne izbore kako joj je odradio i izbore za Europski parlament.

Komentari (3)
Pogledajte sve

“ELEMENTARNA NEPOGODA” i ” DRUŠTVENO ZLO”

ZAŠTO JE LEGALIZACIJA UVJET ZA EU A RAST BDP-a NIJE

http://liderpress.hr/blogovi/ekonomalije/zasto-je-legalizacija-uvjet-za-eu-a-rast-bdp-a-nije/ [liderpress.hr]

Ruža Tomašić je još jedan od simbola moralnosti u hrvatskoj politici.[emo_novac]

Premjer Zoran Milanović i njegova Kukuriku vlada dokazali su da su elementarna nepogoda i društveno zlo .

Svi pokazatelji su im u padu ,jedino raste porezna presija , zaduženost , nezaposlenost , inflacija i rasprodaja Državne imovine .

New Report

Close