PwC slavi 20 godina stalnog rasta

Autor: Marta Duić , 20. rujan 2017. u 21:59
Press photo

Obljetnica u RH.

Slavimo 20 godina inovacija, integriteta, stalnog rasta i napredovanja. Tim riječima obilježeno je dvadeset godina poslovanja PwC-a u Hrvatskoj, globalne tvrtke koja je svoje prve poslovne pote-ze na našem tržištu  povukla 1993.godine.

Od službenih početaka 1997.godine i otvaranja ureda PwC Hrvatska do danas razvili su se u tvrtku koja broji gotovo 200 zaposlenika i čijih 40 posto prihoda globalno i u Hrvatskoj dolazi s područja revizije. 

˝Dio smo globalnog brenda stoga imamo istu metodologiju koju primjenjujemo u svim našim ure-dima te široku mrežu i znanje kolega diljem svijeta koje nam je na raspolaganju. Od svojih poče-taka smo ciljali na domaće tvrtke te smo time izgradili povjerenje i status˝, kaže John Gašparac, predsjednik uprave i partner za reviziju i računovodstvene usluge.

Konzalting usluge koje nude regionalnog su karaktera te njihov zagrebački ured pokriva 12 drža-va Jugoistočne Europe te provodi projekte u zemljama poput Rumunjske, BiH, Slovenije i Alba-nije.

˝Tržište konzalting usluga raste jer raste i ekonomija. Kompanije se oporavljaju i okrupnjava-ju, a važni faktori u tome što  raste potražnja za tim tipom usluga su i digitalizacija te EU regula-tiva. Globalna sinergija koju mi nudimo ključna je i za nas i za naše klijente˝, zaključio je Dejan Ljuština, član uprave i partner za usluge poslovnog savjetovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close